Her følger prinsesse Estelle i «tante» Märthas fotspor!

Den skjønne 7-åringen trives på hesteryggen.

HESTEJENTER: Det er ingen tvil om at prinsesse Estelle og prinsesse Märtha Louise er to hesteglade jenter! FOTO: NTB scanpix og Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna
HESTEJENTER: Det er ingen tvil om at prinsesse Estelle og prinsesse Märtha Louise er to hesteglade jenter! FOTO: NTB scanpix og Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning julehøytiden og den svenske Lucia-tradisjonen, publiserte Kungahuset flere sjarmerende fotografier av prinsesse Estelle (7) og lillebror prins Oscar (3) tatt i hoffstallen.

På to av bildene sitter prinsessen på ryggen til welshponnien Viktor, som hun fikk for tre år siden.

- Estelle ELSKER hesten sin. Hun er her og hjelper til med å stelle ham. Hun strigler, børster og renser høver, har hoffstallmester Ulf Gunnehed tidligere uttalt til Svensk Damtidning.

Ifølge magasinet er ponnien Victor 21 år, og såpass stor at prinsesse Estelle kan ride på den i mange år til.

Har den norske prinsessen oppfordret sin søte «niese» til å finne glede på hesteryggen?

Mon tro om prinsesse Estelle er blitt påvirket at «tante» prinsesse Märtha Louise? Den svenske og den norske kongefamilien har sterke bånd, og det kan godt hende at den rideglade norske prinsessen har oppfordret sin søte «niese» til å finne glede på hesteryggen.

HEST ER BEST: Prinsesse Märtha Louise på hesteryggen i 1984. FOTO: NTB scanpix
HEST ER BEST: Prinsesse Märtha Louise på hesteryggen i 1984. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Prinsesse Märtha Louise startet selv med riding i tidlig alder, og rir aktivt innen sporten. I tillegg jobber hun som influencer med en hestekonto på Instagram, og flere av døtrene hennes rir også aktivt.

Det var også tydelig å se at prins Oscar trivdes på hesteryggen - og for å markere Lucia-dagen hadde de begge pyntet seg med Lucia-krans over ridehjelmene.

De siste årene har den svenske kronprinsessefamilien virkelig bydd på seg selv på sosiale medier, og bildene ble også lagt ut på deres offisielle Instagram-konto. Til bildene skriver de: «Med ljus i sina kronor kommer Prinsessan Estelle och Prins Oscar med hälsning om julefrid. Glad luciadag!».

Prinsesse Estelle har også latt sin to år yngre kusine prinsesse Leonore få ri på ponnien Viktor, og i mars 2018 la prinsesse Madeleine (37) ut en koselig kollasje av døtrene prinsesse Leonore og prinsesse Adrienne (1) som var på besøk i hoffstallen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer