Her frir den 65 år gamle milliardæren til den 25 år gamle glamourmodellen

Gikk ned på kne på rød løper i Cannes.

Publisert
Sist oppdatert

Den tradisjonsrike filmfestivalen i Cannes har gått av stabelen for 72. gang, og for noen ble festivalen litt mer minnerik enn andre.

Den portugisiske glamourmodellen Margarida Aranha (25) ble overrasket av sin 40 år eldre greske kjæreste Milos Kant (65), da han gikk ned på kne midt på rød løper.

Margerida var ikledd en matchende rød kjole, og så ut til å sole seg i glansen fra alle paparazzikameraene som klikket iherdig mens Milos åpnet esken med forlovelsesringen. Hun satte selv på ringen på fingeren.

Ifølge Daily Mail har de to datet i seks uker, og ble kjent med hverandre etter at hun deltok i reality-serien Love on Top, som er Portugals svar på The Bachelor. Etter reality-deltakelsen skal hun ha blitt hyret inn som danser på en av nattklubbene til Milos Kant, og det er slik de fant kjærligheten.

Forsvarte kjæresten mot nedlatende nettroll

Portugisiske medier kastet seg raskt på ballen, og skrev flere saker hvor den store aldersforskjellen var tema. Margerida skal ifølge Daily Mail ha tydd til bildedelingstjenesten Instagram for å forsvare forholdet med den 65 år gamle mannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer