Golden Globes

Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump

Det ble full jubel i Golden Globes-salen etter takketalen hennes.

GOLDEN GLOBES: Meryl Streep brukte takketalen sin til å snakke om Donald Trump. Foto: AP
GOLDEN GLOBES: Meryl Streep brukte takketalen sin til å snakke om Donald Trump. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke bare film og tv det var snakk om da årets Golden Globes ble sparket av natt til mandag, norsk tid. Da Meryl Streep (67) mottok prisen Cecil B. DeMille Award, benyttet hun nemlig anledningen til å snakke om handlingene til USAs nye president: Donald Trump (70). Vanligvis får ikke kjendisene mange sekundene på å holde takketalen sin etter å ha mottatt en pris, men Streep fikk holde på helt til hun var ferdig med å snakke om Hollywood, utlendinger og media. 

LES OGSÅ: Disse kjendisene støtter Donald Trump

Trump har tidligere hatt uttalelser som spesielt har omhandlet innvandringspolitikk, og har bemerket seg med ganske krasse kommentarer på at han blant annet vil sette opp en mur mot Mexico når han blir president.Meryl Streep benyttet derfor anledningen sin til å peke ut en mengde stjerner som satt i salen som er født og oppvokst i et annet land (psst; visste du at en rekke kjendisene truet med å forlate USA dersom Trump ble president?) Deretter trekker hun også frem den gangen Trump gjorde narr av en funksjonshemmed reporter. 

Ifølge New York Times skal Trump i en kort telefonsamtale ha fortalt avisen at han ikke var overrasket over Streeps tale og at han skulle bli angrepet av såkalte «liberale filmmennesker». I tillegg skal han også ha kalt henne en «Hillary-elsker». 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer