SAG Awards 2020:

Her gjenforenes Brad Pitt og Jennifer Aniston

Fansen fikk øyeblikket de har ventet på.

BRAD PITT OG JENNIFER ANISTON: Disse bildene fra årets SAG Awards går viralt. Foto: NTB Scanpix
BRAD PITT OG JENNIFER ANISTON: Disse bildene fra årets SAG Awards går viralt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Aniston (50) var tydelig rørt da hun ble ropt opp som vinneren av en SAG-pris under nattens feststemte utdeling. Skuespilleren ble klappet og heiet opp av hele salen, men bak scenen sto eksmannen Brad Pitt (56) og så det hele skje.

Aniston holder en like rørende tale på scenen, og bak står Brad Pitt og beundrer sin kollega og venn. Videoen av Pitt er den store snakkisen fra årets SAG Awards.

LES OGSÅ: Se alle vinnerne fra SAG Awards 2020 her

ENDELIG: Det er flere som håper på en gjenforening mellom eksene Brad Pitt og Jennifer Aniston. Nattens bilder fra SAG Awards legger ikke akkurat en demper på de ryktene. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Det er ingen hemmelighet at fansen har ønsket seg en gjenforening mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston en god stund. Da ekteskapet hans med Angelina Jolie tok slutt i 2016, tok det ikke lenge før fansen uttrykte et ønske om at Pitt og Aniston skulle finne tilbake til hverandre.

Da Brad Pitt ble intervjuet før Golden Globes, sa journalisten til skuespilleren at fansen, og egentlig hele verden, ønsket å se en gjenforening mellom Pitt og ekskona Jennifer Aniston.

Til det smilte Pitt og svarte følgende: «Jeg kommer til å møte Jen. Hun er en god venn». Det er tydelig at skuespilleren forstår godt hva journalisten siktet til.

Men i natt fikk vi altså det øyeblikket vi har ventet på! Ikke bare får vi se Pitt beundre Aniston under hennes takketale, men vi får også se de to møtes på den røde løperen.

Flere har fryktet at dette møtet kom til å bli kleint, men skal vi tro disse bildene var det alt annet enn det!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanseryktene har stormet rundt disse to, men Aniston la nok den ballen ganske død da hun ble intervjuet før prisutdelingen. Også hun får spørsmål om det kommer til å bli en gjenforening mellom de to, og til det har hun følgende å si:

«Det er hysterisk», sier Aniston og viser til det at så mange snakker om det. «Men hva annet skal de snakke om?», spør hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer