Charlotte Casiragi forlovelse:

Her gjør Charlotte Casiraghi og forloveden bruddryktene til skamme!

Prinsesse Carolines datter kastet glans over det tradisjonsrike Roseballet i Monaco.

KASTET GLANS PÅ ROSEBALLET: Charlotte Casirahi og forloveden Dimitri Rassam deltok på Roseballet i Monaco sammen med hele fyrstefamilien. FOTO: NTB Scanpix
KASTET GLANS PÅ ROSEBALLET: Charlotte Casirahi og forloveden Dimitri Rassam deltok på Roseballet i Monaco sammen med hele fyrstefamilien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nest siste dagen i mars var det duket for det tradisjonsrike Roseballet i Monaco, som ble arrangert for første gang i 1954. Det var på initiativ fra avdøde fyrstinne Grace (1929-1982) av Monaco at veldedighetsarrangementet fant sted, for å samle inn penger til The Grace Kelly Foundation.

Nå er det fyrst Albert (62) av Monaco og hans søster prinsesse Caroline (62) som står som vertskap for det tradisjonsrike ballet. Festlighetene ble avholdt i Salles des Etoiles i Monte-Carlo Sporting Club, og lokalene var staselig pyntet med tusenvis av roser - fyrstinne Graces favorittblomst. Ifølge ES Magazine har ballet blitt avholdt i Salles des Etoiles siden 1974.

Alle medlemmene av fyrstefamilien pleier å være med på festlighetene, men i år sto fyrstinne Charlene (41), fyrst Alberts kone, over av ukjente årsaker.

Følte seg krenket av sladderpressen

Det var derimot spesielt gledelig å se at Charlotte Casiraghi (32) og forloveden Dimitri Rassam (37) var til stede - etter et halvår fylt med bruddrykter som følge av at sommerbryllupet ble utsatt.

FORELSKET: Det er ingen tvil om at Charlotte Casiraghi og forloveden Dimitri Rassam er stormende forelsket. Bryllupet er satt til juni 2019. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Det er ingen tvil om at Charlotte Casiraghi og forloveden Dimitri Rassam er stormende forelsket. Bryllupet er satt til juni 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I oktober 2018 ble den royale skjønnheten og den franske filmprodusenten foreldre for første gang, til en sønn som har fått navnet Balthazar. Charlotte har fra før sønnen Raphaël (5) med ekskjæresten Gad Elmaleh (47).

Rett før jul svirret ryktene om at Charlotte Casiraghi hadde gjort det slutt med forloveden bare åtte uker etter at deres felles sønn kom til verden. I begynnelsen av januar 2019 gikk paret ut til pressen, via PR-agenten Dominique Segall, og avviste bruddet.

De la også til at de følte seg krenket av sladderpressen, som kun er ute etter å tjene penger på å skape falske nyheter:

«Mademoiselle Charlotte Casiraghi og Monsieur Dimitri Rassam føler seg krenket av sladderpressen, og ønsker formelt å avvise alle former for uriktige rykter som nå sirkulerer om deres separasjon. Forklaringen på denne kyniske og falske informasjonen er enkel: de ønsker å portrettere en konflikt, som aldri har funnet sted, med mål om å tjene på det, fordi en kunngjøring om et brudd alltid motiverer til økt salg. På bakgrunn av disse sårende ryktene, som går utover dem selv, deres barn og de nærmeste, har de bestemt seg for å spørre sin advokat om å ta initiativ til å starte en rettslig prosess, hvor muligheten er at dette går rettens vei.», sto det i pressemeldingen ifølge People.

Under Roseballet i mars, to måneder etter pressemeldingen ble publisert, gjorde Charlotte og Dimitri bruddryktene til skamme, og de to så ut til å kose seg i hverandres selskap.

DANS: Tradisjonen tro var det duket for dans på Roseballet. Her er Beatrice Borromeo og ektemannen Pierre Casiraghi i lystig dans. I bakgrunnen tar Charlotte Casiraghi og forloveden Dimitri Rassam en svingom. FOTO: NTB Scanpix
DANS: Tradisjonen tro var det duket for dans på Roseballet. Her er Beatrice Borromeo og ektemannen Pierre Casiraghi i lystig dans. I bakgrunnen tar Charlotte Casiraghi og forloveden Dimitri Rassam en svingom. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Til stede var også Charlottes to brødre Pierre (31) og Andrea Casiraghi (34), sammen med sine respektive Beatrice Borromeo (33) og Tatiana Santo Domingo (35). Også halv-lillesøster prinsesse Alexandra av Hanover (19) kastet glans over bestemorens veldedighetsarrangement.

Som seg hør og bør på et kongelig ball var det også duket for dans, og de tre ekteparene så ut til å nyte hverandre og ikke minst at de hadde barnefri. Beatrice og Pierre er foreldre til Stefano (2) og Francesco (11 mnd), mens Tatiana og Andrea har barna Alexandre (6), India (4) og Maximilian (1) sammen.

Årets tema for det tradisjonsrike Roseballet var Riviera, og prinsesse Caroline hadde fått god hjelp av sin gode venn og designer Karl Lagerfeld. Han gikk bort 19. februar i år, i en alder av 85 år. Det ble et emosjonelt øyeblikk for prinsesse Caroline, da hun hedret sin gode venn under Roseballet.

Bryllup til sommeren

Dimitri Rassams mor, den franske skuespilleren Carole Bouquet (61), var også til stede under Roseballet - og det er ingen tvil om at hun er tatt inn i varmen i fyrstefamilien i Monaco.

Til sommeren står bryllupet mellom sønnen Dimitri og Charlotte Casiraghi. Ifølge People blir bryllupsinvitasjonene sendt ut i midten av mai. Det spekuleres i om deler av bryllupet kommer til å bli avholdt på Carole Bouquets staselige vingård på Sicilia i Italia. Men dette gjenstår å se.

LYSTIG GJENG: Det var god stemning blant fyrstefamilien på Roseballet i mars. Fra venstre: Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi, prinsesse Caroline, fyrst Albert, Carole Bouquet, Dimitri Rassam, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santa Domingo, Andrea Casiraghi og prinsesse Alexandra av Hanover. FOTO: NTB Scanpix
LYSTIG GJENG: Det var god stemning blant fyrstefamilien på Roseballet i mars. Fra venstre: Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi, prinsesse Caroline, fyrst Albert, Carole Bouquet, Dimitri Rassam, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santa Domingo, Andrea Casiraghi og prinsesse Alexandra av Hanover. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Charlotte Casiraghi har alltid vært svært ordknapp når det kommer til å dele ting om privatlivet med offentligheten, men i et intervju med det franske magasinet Philosophie i 2015, åpnet hun opp om hva kjærlighet er for henne.

- Jeg er tror at nøkkelen til et langt og lykkelig forhold er når begge to deler samme lidenskap for sannheten. For livet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer