Kompani Lauritzen

Her gruser Agnete guttene som eneste gjenværende jente

- Jeg har null følelser, innrømmer hun.

KOMPANI LAURITZEN: Agnete har lært mye om seg selv og lært å ta kontroll over frykten i ukene hun har vært i Kompani Lauritzen. FOTO: Matti Bernitz/TV 2
KOMPANI LAURITZEN: Agnete har lært mye om seg selv og lært å ta kontroll over frykten i ukene hun har vært i Kompani Lauritzen. FOTO: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Oberst Dag Otto Lauritzen er overbevist om at mange deltakere - og seere - har savnet «Øvelse tårnhopp» i den fjerde sesongen av Kompani Lauritzen. Men frykt ikke, han har skrevet den inn i kalenderen for de fire gjenværende kjendisene i finaleuken.

For å forberede seg på den avgjørende øvelsen som finalen har å by på, må deltakerne gjennom en rekke andre øvelser. De fire kjendisene som går inn i finalen og som med stolthet kan kalle seg «kompanijegere» er youtuber Agnete Husebye, tv-profil Grunde Myhrer, operesanger Didrik Solli-Tangen og radioprofil Tete Lidbom.

Agnete Husebye (27), bedre kjent som «Agnetesh», har vist at hun er en sterk kandidat inn i finaleuken, og i onsdagens episode skryter befalet av hennes analytiske evner, samt at hun har lært seg å ikke la frykten ta overhånd i ubehagelige situasjoner.

- Jeg brukte tiden og hadde en plan, sier hun om den første individuelle oppgaven finaleuken har å by på. Her skulle deltakerne bygge et fyrstikktårn med diverse hjelpemidler som lim, tape lærertyggis for å holde det stabilt gjennom tre runder med sprengning, sier hun til kamera.

27-åringen viste tydelig at hun klarer å holde hodet kaldt.

Vant over gutta

Hun hadde det høyeste og mest stabile tårnet, som også strakte seg nesten tre ganger så høyt som Tetes tårn, som var det nest beste. Og med det gruset henne de tre guttene som iherdig prøvde å bygge et like stabilt og høyt tårn.

- Jeg tar alle de seierne jeg kan få, sier hun med et bredt smil etter øvelsen, og legger til at hun alltid ender på topp eller i bunn.

- Jeg er enten dritgod eller ræva, det finnes ikke noe mellomting, innrømmer hun i dagens episode.

- Jeg har blitt en maskin av å være her. Jeg har null følelser, sier hun og viser til at når deltakerne får en oppgave, tenker hun «ok, det er greit» og gjennomfører uten å tenke noe mer over det.

Ved å ta seieren i øvelsen fikk hun også med seg en fordel inn i finalen som sendes førstkommende lørdag.

Kommet langt

Gjennom øvelsene i første del av finaleuken har de fire kompanijegerne vist at de klarer å ta kontroll på frykt, fortvilelse og pust, og de har vist mestring, skryter befalet.

Og med det er de fire gjenværende kjendisene klare for finaleøvelsen hvor én av de fire går seirende ut.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer