Beyonce

Her kan du møte superstjernene i sommer

Ibiza, Spania, Costa Rica og Hawaii er blant kjendiselitens favorittdestinasjoner.

CANDICE SWANEPOELS FAVORITT: Supermodell Candice Swanepoel er en av mange kjendiser som reiser til Costa Rica for å koble av, og sjansen for å møte en av dem på strendene er stor! Foto: SipaUSA
CANDICE SWANEPOELS FAVORITT: Supermodell Candice Swanepoel er en av mange kjendiser som reiser til Costa Rica for å koble av, og sjansen for å møte en av dem på strendene er stor! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hellas, Spania, USA eller Brazil; skal du til ett av disse stedene i sommer burde du holde øynene oppe for mer enn bare nydelige strender og spennende butikker! En eller flere av favorittkjendisene dine kan nemlig plutselig sole seg ved siden av deg, handle i samme butikk eller sitte ved siden av deg på samme restaurant.

Det hadde vært en løgn å si at vi aldri har drømt om å møte Beyoncé på gaten eller kanskje David og Victoria Beckham vandrende hånd i hånd. Eller hva med yndlingsmodellen fra Victoria's Secret som du har sett på siden du kan huske? Vel, det er som sagt ikke utelukket - de reiser faktisk til mange av de samme stedene som oss! Det er ikke lenger bare The Hamptons, Maldivene og Hawaii som gjelder (selv om de også står på listen). Nå har de nemlig kanskje inntatt noen av dine årlige ferieparadiser - og sjansen er, om ikke stor, tilstede for at du kan treffe på noen helt tilfeldig.

Sjekk ut de «nye» kjendisdestinasjonene under annonsen!

LES OGSÅ: 14 drømmereiser du vil elske

Hawaii - Beyonce

En ferie til Hawaii er kanskje ikke spontanferien i sommer, MEN den himmelske destinasjonen er mer tilgjengelig enn noensinne. Så om du har Beyoncé, eller kanskje Jessica Alba (eller bare hele Hollywood) på listen over favorittkjendiser så er Hawaii, med Honolulu i spissen, stedet for deg! Og de gjemmer seg faktisk ikke kun på de private strendene.

Hellas - Victoria Beckham

Man skulle tro at designeren og kona til en av verdens beste fotballspillere i sin tid, Victoria Beckham, tok med seg familien til et den andre siden av kloden, men nei da! Europa it is! Og vi snakker Hellas - en av nordmenns favorittdestinasjoner. En reise til Hellas i 2016 trenger ikke koste en formue - og strendene (for ikke å glemme småbyene) er til å dø av! Så dersom turen går til Hellas i sommer, noe den gjør for mange av oss, anbefaler vi å fortsette å sjekke Instagram. Det er bare spørsmål om tid før nok en kjendis lander på fastlandet eller en av øyene!

Happy Saturday. #familytime @davidbeckham @brooklynbeckham X VB

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Costa Rica - Candice Swanepoel

Det er en rekke destinasjoner i Mellom-Amerika som har hatt høy kjendisfaktor de siste årene. Spesielt høyt på listen står det frodige landet Costa Rica med sin dype regnskog og gjemte strender - en «skjult» perle for naturelskere og for de som ønsker å rømme vekk fra hverdagen og inn i en oase av ro og stillhet. Kanskje ikke så rart dette er en av favorittstedene til en av verdens største supermodeller, Candice Swanepoel, nå hun trenger en pause fra all reisingen. Også Kim Kardashian og Beyoncé har vært å spotte på et av de nye it-stedene.

LES OGSÅ: Hotellet du ikke må gå glipp av!

#flashback -Costa Rica

Et bilde publisert av Candice Swanepoel (@angelcandices)

Spania - Sofia Vergara

Litt mer tilgjengelig igjen for oss Europeere, Spania, er undervurdert med sine mange historiske byer og ikke minst flotte strender. Er du en av dem som ikke ser på Spania som eksotisk nok? Vel, i år er ikke året å bytte destinasjon! Nå flyr nemlig Hollywood over havet for å nå frem til «vår perle». Blant annet var skuespillerinnen Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello (jepp, kjekkasen fra «Magic Mike»!!) der senest i juni, i den ukjente (for mange av oss), men supersøte havnebyen Cartagena.

#cartagena

Et bilde publisert av Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ibiza - Alessandra Ambrosio

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at Ibiza er på listen over kjendisene sine favoritt destinasjoner. Øya er kjent for både sine ekstreme partysider, men også for sine rolige og idylliske strender - perfekt for både yngre partyløver som Justin Bieber og for småbarnsmødre som Victoria's Secret modellen Alessandra Ambrosio. Listen av kjendiser som årlig besøker øyen er lang, men noen du kan forvente å møte på i baren eller i strandkanten er Leonardo Dicaprio, Rihanna, Paris Hilton, Kate Moss, Orlando Bloom og maaaange mange flere!

#sundayfunday

Et bilde publisert av Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

LES OGSÅ: Slik unngår dere krangler i ferien

Kenya - Madonna

De fleste av oss har lenge forbundet Afrika med fattigdom og sult, og det er ikke noe å skjule at landet fremdeles er sterkt preget av disse tingene, men også der ser man vekst. Spesielt turistnæringen er i sterk vekst og det tok ikke lang tid før kjendisene kastet seg over det «nye» paradiset som alltid har vært der, men som først har fått oppmerksomhet de siste to årene. Står Kenya på reiselisten? Eller kanskje Zimbabwe? Da er det ikke utelukket at du støter på både skuespillere, sangere og modeller på resortene eller ute på safari.

Good Morning Kenya!.

Et bilde publisert av Madonna (@madonna)

The Hamptons - Sarah Jessica Parker

Ingen kjendisdestinasjon-liste uten The Hamptons dessverre - og ikke så rart heller! Er du heldig og kjenner noen som leier, eller kanskje enda heldigere og eier en luksuriøs tomt i The Hamptons, er dette definitivt et av de hotteste møteplassene for stjernene. Du trenger ikke engang å være på jakt for å få øye på minst en av favorittene dine - de er overalt.

July 1st Rabbit Rabbit X, sj

En video publisert av SJP (@sarahjessicaparker)

LES OGSÅ: Slik sikrer du deg fantastiske hotell kupp!

Brazil - Rihanna

Det er verken første eller siste gang Rihanna har tilbrakt late - og ikke fult så late - dager på de levende strendene og byene Brazil har å by på. Og hun er ikke alene! Dette er it-destinasjonen til en rekke andre artister også som Jennifer Lopez og Shakira. Enten du skal til kysten eller inn til byene Rio de Janeiro eller São Paulo skal du ikke se bort ifra at du møter på en dansende kjendis med en drink eller to i hånden.

#Brazil by @dennisleupold

Et bilde publisert av badgalriri (@badgalriri)

Karibien - Emily Ratajkowski

Karibien er som Hawaii og The Hampthons, en standard favoritt som aldri skuffer verken på kjendisfronten eller på natursiden, med sine utrolig strender og landskap. Dette er «hjemstedet» til både gamle og nye supermodeller og filmstjerner, og senest ute på en av øyene er modellen og skuespillerinnen Emily Ratajkowski - som føyer seg på den uendelige listen kjendiser som stadig vekk besøker sine «skjulesteder» i Karibien. Bahamas, Barbados eller til og med Cuba (som forresten var proppet av kjendiser for kort tid siden da Chanel hold sin første visning der!) er både våre og deres drømmedestinasjoner.

Hat game:

Et bilde publisert av Emily Ratajkowski (@emrata)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer