Beyonce

Her kan du møte superstjernene i sommer

Ibiza, Spania, Costa Rica og Hawaii er blant kjendiselitens favorittdestinasjoner.

CANDICE SWANEPOELS FAVORITT: Supermodell Candice Swanepoel er en av mange kjendiser som reiser til Costa Rica for å koble av, og sjansen for å møte en av dem på strendene er stor! Foto: SipaUSA
CANDICE SWANEPOELS FAVORITT: Supermodell Candice Swanepoel er en av mange kjendiser som reiser til Costa Rica for å koble av, og sjansen for å møte en av dem på strendene er stor! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hellas, Spania, USA eller Brazil; skal du til ett av disse stedene i sommer burde du holde øynene oppe for mer enn bare nydelige strender og spennende butikker! En eller flere av favorittkjendisene dine kan nemlig plutselig sole seg ved siden av deg, handle i samme butikk eller sitte ved siden av deg på samme restaurant.

Det hadde vært en løgn å si at vi aldri har drømt om å møte Beyoncé på gaten eller kanskje David og Victoria Beckham vandrende hånd i hånd. Eller hva med yndlingsmodellen fra Victoria's Secret som du har sett på siden du kan huske? Vel, det er som sagt ikke utelukket - de reiser faktisk til mange av de samme stedene som oss! Det er ikke lenger bare The Hamptons, Maldivene og Hawaii som gjelder (selv om de også står på listen). Nå har de nemlig kanskje inntatt noen av dine årlige ferieparadiser - og sjansen er, om ikke stor, tilstede for at du kan treffe på noen helt tilfeldig.

Sjekk ut de «nye» kjendisdestinasjonene under annonsen!

LES OGSÅ: 14 drømmereiser du vil elske

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.