Hertuginne Meghan:

Her snur hertuginne Meghan om på den pinlige klemmesituasjonen

Meghan nektet at Kate Robertson skulle utføre majestetisk neiing.

Publisert

Hertuginne Meghan (38) strålte under veldedighetsarrangementet One Young World, som ble avholdt i Royal Albert Hall i slutten av oktober 2019.

Arrangementet er et globalt forum for unge ledere, og over 2000 ungdommer fra 190 land var samlet for å diskutere effektivt lederskap for fremtiden.

Dette er noe som står hertuginne Meghans hjerte nærme, og hun stilte selvfølgelig opp da One Young World-grunnlegger Kate Robertson inviterte henne på tilstelningen.

Meghan fikk en royal introduksjon, og da hun entret scenen utførte Kate Robertson en såkalt majestetisk neiing av respekt for hertuginnen.

Men dette ønsket ikke Meghan, som har kjent Kate i en årrekke, at hun skulle gjøre, og halvveis ut i neiingen ga Meghan Kate en klem. Det var en noe pinlig situasjon i et par sekunder, men Meghan reddet det hele inn med den gode klemmen.

Og dermed viste hertuginne Meghan nok en gang at hun viker unna tradisjonell, royal etikette.

MIDTPUNKTET: Hertuginne Meghan på vei opp til scenen under One Young World-arrangementet i Royal Albert Hall i oktober. FOTO: NTB scanpix
MIDTPUNKTET: Hertuginne Meghan på vei opp til scenen under One Young World-arrangementet i Royal Albert Hall i oktober. FOTO: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tenkte aldri at dette kom til å bli lett, men jeg tenkte at det kom til å være rettferdig

Arrangementet ble avholdt kort tid etter at hertuginnen åpnet opp om det tunge mediekjøret som har pågått siden hun giftet seg med prins Harry i mai 2018 og ble mor til Archie i mai 2019.

I BBC-dokumentaren Harry & Meghan: An African Journey forklarer Meghan at hun føler seg urettferdig behandlet.

- Jeg har virkelig gått inn for å etterligne den britiske måten å utvise et følelsesløst uttrykk (stiff upper lip) på. Jeg prøvde virkelig, men jeg tenker at det til syvende og sist gjør mer skade. Jeg tenkte aldri at dette kom til å bli lett, men jeg tenkte at det kom til å være rettferdig. Og det er det som er skikkelig vanskelig for meg å forsone meg med. Dersom ting hadde vært rettferdig... Dersom jeg hadde gjort noe feil, hadde jeg vært den første til å si: «Herregud, jeg er virkelig lei meg! Jeg skulle aldri ha gjort det», sier hun i dokumentaren.

Prins Harry har gått ut offentlig og bedt pressen om å vise mer hensyn overfor kona, som har kjent det økte mediepresset etter bryllupet og fødselen i mai 2019. Han er redd for at hun skal lide samme skjebne som hans mor, prinsesse Diana. Hun døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997 - og det var den pågående paparazzi-pressen som fikk skylden for Dianas død.

KONGEFAMILIEN: Meghan erkjenner at det ikke har vært helt enkelt å bli en del av den britiske kongefamilien - og samtidig et yndet objekt for paparazzi-pressen. Her fra Buckingham Palace i juli 2018. FOTO: NTB scanpix
KONGEFAMILIEN: Meghan erkjenner at det ikke har vært helt enkelt å bli en del av den britiske kongefamilien - og samtidig et yndet objekt for paparazzi-pressen. Her fra Buckingham Palace i juli 2018. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Men under One Young World-arrangementet i Royal Albert Hall i oktober viste hertuginne Meghan at hun er i sitt rette element, når hun får fremme sine hjertesaker blant engasjerte tilhørere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer