Kjendis Los Angeles:

Her spiser stjernene i Los Angeles

Du kan fort møte på Ellen DeGeneres, Kim Kardashian, Justin Bieber og Drake.

KJENDISER I LOS ANGELES: Hvor kan du finne dem? Jo, i disse restaurantene! Foto: Scanpix
KJENDISER I LOS ANGELES: Hvor kan du finne dem? Jo, i disse restaurantene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her i redaksjonen vet vi om flere som har lagt årets sommerferie til Los Angeles, men vi vet også om mange som drømmer om å besøke storbyen.

I Los Angeles er det selvfølgelig masse god mat, shopping, strender og moro, og det er ikke til å stikke under en stol at det er litt gøy å holde øynene opp for et par kjente fjes.

Det kryr jo av kjendiser i Los Angeles, så dersom du ønsker å spotte noen stjerner mens du er i storbyen og samtidig få i deg litt mat mens du gjør det, bør du sjekke ut disse hotte restaurantene:

NOBU

Adresse: 22706 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265, USA
Denne japanske restauranten i Malibu er en Kardashian-favoritt, men blir også stadig vekk besøkt av Eva Longoria (43) og Dakota Johnson (28).

CATCH

Adresse: 8715 Melrose Ave, West Hollywood, CA 90069, USA
Catch byr på både takterrasse og deilig sjømat, men også besøk av noen av verdens største kjendiser. Det er tydelig at musikkindustrien har falt for restauranten ettersom The Chainsmokers, David Guetta (50), Jamie Foxx (50) , Mariah Carey (48) og Demi Lovato (25) alle har besøkt Catch.

LES OGSÅ: Modern Family-stjernen Sarah Hyland (27) viste frem operasjonsarr etter «bodyshaming»

THE IVY

Adresse: 113 N Robertson Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA
The Ivy byr på koselige omgivelser tettpakket med blomster og kjendiser.Dra hit for å spise lunsj, så kanskje du får se Ian Somerhalder (39), Nikki Reed (30), Janet Jackson (52) eller Reese Witherspoon (42)!

THE NICE GUY

Adresse: 401 N La Cienega Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA
Det går ikke an å bare stikke innom The Nice Guy og få et bord. Nei, her må du ha reservasjon på forhånd, med mindre du heter Drake (31), Justin Bieber (24) eller Gigi Hadid (23).

LES OGSÅ: Nå kan du gifte deg på Dirty Dancing-hotellet!

CECCONI'S

Adresse: 8764 Melrose Ave, West Hollywood, CA 90069, USA
Italiensk mat og kjendiser som Ellen DeGeneres (60), Paris Hilton (37) og Zlatan Ibrahimovic (36): kan man be om mer? Kjendisene besøker gjerne Cecconi's til både middag og lunsj, så hva med lunsj her og middag hos Craig's?

CRAIG'S

Adresse:8826 Melrose Ave, West Hollywood, CA 90069, USA
Craig's er en forholdsvis ny restaurant, men allerede har den blitt en av Kim Kardashians (37) favorittsteder. Det samme gjelder for Chrissy Teigen (32), John Legend (39), Cindy Crawford (52), Jennifer Lopez (48) og Pamela Anderson (51), så ikke bli sjokkert om det sitter en paparazzo eller to utenfor og venter.

LES OGSÅ: 10 TV-leiligheter vi drømmer om å bo i

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer