David Beckham

Her vet ikke David Beckham at han blir smugfilmet

Avslørt av kona Victoria.

DAVID BECKHAM: David Beckham fikk kritikk for sin rolle som ambassadør under fotball-VM i Qatar i 2022. I desember 2022 gjorde han se bemerket på en annen måte. FOTO: AP Photo/Pavel Golovkin/NTB
DAVID BECKHAM: David Beckham fikk kritikk for sin rolle som ambassadør under fotball-VM i Qatar i 2022. I desember 2022 gjorde han se bemerket på en annen måte. FOTO: AP Photo/Pavel Golovkin/NTB Vis mer
Publisert

Ekteparet Beckham er kjent for mer enn en legendarisk fotballkarriere, Spice Girls og Victoria Beckhams motehus. David og Victoria har dessuten fire barn, i alderen 11 til 23, der de tre eldste sønnene allerede har gjort seg bemerket som modeller.

Den yngste, datteren Harper, har et tett forhold til foreldrene, og kanskje spesielt til faren, ut fra de mange bildene David Beckham har delt med fansen.

David Beckham selv havnet i hardt vær og fikk kritikk, blant annet fra LHBTQ-samfunnet, da han stilte som ambassadør under fotball-VM i Qatar. Selv forsvarte Beckham seg med at han mener sport er «en kraft som kan gjøre gode ting i verden».

Men også kona Victoria deler flittig på sosiale medier. KK har tidligere skrevet om hvordan Davids nattlige besettelser holder på å ødelegge livet hennes, og om hvordan mannen hennes prøvde å få henne på ryggen i årevis.

Stjålent øyeblikk

I et innlegg fra desember 2022, har Victoria lagt ut en snutt som hun har smugfilmet, når mannen David tror seg usett. Den tidligere proffspilleren sitter på kjøkkenet og scroller på telefonen, som vi vel alle gjør i mer eller mindre stjålne øyeblikk. Han har briller på seg, og det er mens han hører på Mariah Careys legendariske julesang All I Want for Christmas is you, at David begynner å synge med.

Og David Beckham er åpenbart ikke tapt bak en vogn når det kommer til sang. Han turnere opp til flere av Mariahs koloraturpartier, om enn med mindre trøkk og styrke. Men når han oppdager at han er avslørt og filmet av kona, ser han rett i kamera og drar på med noen langt mer kraftfulle strofer.

Innlegget har i skrivende stund fått over 1,6 millioner hjerter og i kommentarfeltet er fansen ikke uventet over seg. Ja, en mener til og med at David burde vært med i Spice Girls, så god er han!

Med disse tonene skulle det bare være å ønske alle David Beckham-fans der ute en strålende jul!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer