Charlotte Casiraghi

Her viser Charlotte Casiraghi (29) frem sin nye flamme - i full offentlighet!

Den royale småbarnsmoren har gått fra tidligere samboer Gad Elmaleh (44).

Publisert
Sist oppdatert

Monacos yndling Charlotte Casiraghi (29) har alltid vært en dame med bein i nesa som har gått for det hennes hjerte har begjært, og dét fikk vi for alvor se da hun innledet forholdet til den 15 år eldre fransk-marokkaneren Gad Elmaleh (44) i 2011. I desember 2013 ble de foreldre til lille Raphaël.

Men nå ser det ut til at bruddryktene som har svirret siden i fjor sommer er sanne. I midten av januar ble nemlig Charlotte fotografert med sin nye flamme, den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice (41), i kjærlighetsbyen Roma. De to skal ifølge nettstedet Fashion&Style, som siterer det spanske magasinet Hola!, ha møtt hverandre under en filmfestival i fjor.

Sist gang Charlotte og Gad viste seg offentlig sammen var under det storslåtte bryllupet mellom hennes lillebror Pierre Casiraghi (28) og Beatrice Borromeo (30) som ble avholdt i månedsskiftet juli og august i fjor sommer.

Men ut i fra bildene å dømme var stemningen alt annet enn kjærlig mellom dem. Saken fortsetter under annonsen.

Hete kyssebilder

Se og Hør skrev på tampen av fjoråret to saker om Charlottes nye forhold, hvor de blant annet trykket eksklusive bilder av 29-åringen og Sanfelice i het omfavnelse i Paris. Se faksimile under:

FAKSIMILE: I desember publiserte Se og Hør eksklusive bilder av Charlotte Casiraghi og Lamberto Sanfelice i het omfavnelse i Paris. Foto: Faksimile Se og Hør
FAKSIMILE: I desember publiserte Se og Hør eksklusive bilder av Charlotte Casiraghi og Lamberto Sanfelice i het omfavnelse i Paris. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Ettbarnsmoren bor i det trendy og hippe området Rive Gauche (også kjent som The Left Bank) i deilige Paris, og ifølge utenlandske medier skal den italienske filmregissøren allerede ha flyttet inn med fyrst Alberts niese.

Hva prinsesse Caroline (59) av Monaco synes om at datteren nå har funnet lykken med den italienske filmregissøren er foreløpig uvisst, men Caroline skal ha hatt et godt forhold til «svigersønnen» Gad Elmaleh. Han skal ved flere anledninger ha blitt invitert med på rojale tilstelninger i regi av fyrstehuset av Monaco, og kastet glans over det tradisjonsrike Roseballet i Monaco i 2013 side om side med sin 15 år yngre kjæreste.

Når vi får se Lamberto Sanfelice svinge seg på Roseball-parketten side om side med den mørkhårede skjønnheten gjenstår å se!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer