Jennifer Lopez og Ben Affleck

- Herlig å se at gammel kjærlighet ikke ruster!

Mens Jennifer Lopez råkliner med Ben Affleck - sender hun skjult beskjed til fansen.

JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Superparet fotografert under Oscar-festen i 2003. Nå 19 år senere har de funnet tilbake til hverandre. FOTO: NTB
JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Superparet fotografert under Oscar-festen i 2003. Nå 19 år senere har de funnet tilbake til hverandre. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

På begynnelsen av 2000-tallet var Bennifer - Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (48) Hollywoods absolutte it-par (i godt selskap med blant andre Tom Cruise og Nicole Kidman).

De møttes da de begge spilte i den romantiske komedien Gigli, og amors piler skjøt fart under innspillingen.

BRUDD: Jennifer Lopez og Cris Judd var gift fra 2001 til 2003. Hun innledet en relasjon med Ben Affleck mens hun fremdeles var gift med Judd. FOTO: NTB
BRUDD: Jennifer Lopez og Cris Judd var gift fra 2001 til 2003. Hun innledet en relasjon med Ben Affleck mens hun fremdeles var gift med Judd. FOTO: NTB Vis mer

Det var bare ett problem: Jennifer Lopez - eller, Jenny from The Block som hun ble kalt - var gift med koreografen Cris Judd som hun hadde forelsket seg i da han hadde ansvar for musikkvideoen til låten hennes Love Don’t Cost A Thing.

Men etter møtet med Ben, som hadde markert seg som datidens Hollywood-hunk etter rollen som krigshelten Rafe McCawley i storfilmen Pearl Harbor (2001), måtte J.Lo avslutte ekteskapet. Kort tid etter møtet med Ben var skilsmissen et faktum.

Jennifer og Ben lever i en intens kjærlighetsboble, der de veksler på å kaste glans på rød løper, kline på eksklusive restauranter både i Hollywood og på kjærlighetsferier i det store utland, henge med familien til Jennifer (moren hennes Guadalupe skal ha lagt sin elsk på datterens kjæreste, og alltid drømt om å få ham som svigersønn) og gjøre hverdagslige ting som å dra på gymmen og å krangle offentlig på den lokale videosjappa om hvilken film de skal leie.

Bennifer som de ble døpt, var det perfekte par. Og jubelen sto i taket da Ben gikk ned på kne og fridde til popstjernen. «Alle» ventet på det store kjendisbryllupet som skulle finne sted i 2003.

Men bryllupet kom aldri til å bli noe av. Og skal vi tro Bennifer var dette paparazziene og pressens skyld. I en offentlig uttalelse sa de følgende:

«På bakgrunn av den massive medieoppmerksomheten rundt vårt bryllup, har vi valgt å utsette datoen. I det vi innså at vi helt seriøst hadde tenkt å hyre inn tre separate «falske bruder» på tre forskjellige lokasjoner, innså vi at noe var riv ruskende galt. Vi begynte å føle at kjernen i det som skulle være vårt livs lykkeligste dag, ble ødelagt. Vi følte at det som skulle være en gledelig og hellig dag ble spolert for oss, vår familie og våre venner».

Et halvt år senere var forholdet og det kommende ekteskapet lagt på is. Superduoen Bennifer ble oppløst.

Forlovelse - brudd - forlovelse - brudd

Det tok ikke lang tid før både Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde funnet lykken igjen på hver sin kant. Sommeren 2004 ble popstjernen sammen med den ett år eldre smørsangeren Marc Anthony, mens Ben ble kjæreste med girl next door-skuespilleren Jennifer Garner.

BRYLLUP OG BARN: Jennifer Garner og Ben Affleck var gift i perioden 2005 til 2018, og har tre barn sammen. FOTO: NTB
BRYLLUP OG BARN: Jennifer Garner og Ben Affleck var gift i perioden 2005 til 2018, og har tre barn sammen. FOTO: NTB Vis mer

De kommende årene utvider både Ben og Jennifer med forholdene med sønner og døtre. Lenge ser det ut til at de to eksene skal forbli i ekteskapene.

Men også her slår lykken sprekker. I 2014 er Jennifer og Marc historie, og i 2018 skilles Garner og Ben Affleck. Begge par forblir venner etter bruddene - for barnas skyld.

BRUDD: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift i 10 år, fra 2004 til 2014 og har to barn sammen. FOTO: NTB
BRUDD: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift i 10 år, fra 2004 til 2014 og har to barn sammen. FOTO: NTB Vis mer

Jennifer Lopez er åpenbart glad i å put a ring on it, for i 2019 inngår hun nok en forlovelse - denne gangen med den seks år yngre tidligere baseball-spilleren Alex Rodriguez (45).

Paret markerer seg både på offentlige arrangementer, og i sosiale medier. Både Jennifer og Alex deler stort og smått fra forholdet, og det er mange som heier på dem fra sidelinjen.

BRUDD: Tidligere i år ble det slutt mellom Jennifer Lopez og Alex Rodriguez etter fire år. FOTO: NTB
BRUDD: Tidligere i år ble det slutt mellom Jennifer Lopez og Alex Rodriguez etter fire år. FOTO: NTB Vis mer

Det siste tiåret har Ben Affleck på sin side gått gjennom både opp- og nedturer. Etter bruddet med kona legger han seg inn på rehab, for å få bukt med mangeårig avhengighet.

Han kommer ut som en sunnere og bedre versjon av seg selv, og finner raskt lykken med den femten år yngre skuespilleren Ana de Armas (33).

Men nok en gang vil skjebnen ha det til at både Jennifer Lopez og Ben Affleck kan endre sivilstatus til «singel».

Etter å ha vært litt frem og tilbake, konkluderer Jennifer og Alex i mars 2021 med at de går hvert til sitt etter fire år. Romansen mellom Ana og Ben har vært avsluttet siden januar samme år.

BRUDD: Ben Affleck og Ana de Armas var sammen i ett år, før forholdet tok slutt i januar 2021. FOTO: NTB
BRUDD: Ben Affleck og Ana de Armas var sammen i ett år, før forholdet tok slutt i januar 2021. FOTO: NTB Vis mer

Kjærlighetsbrev via epost

Dermed ligger alt til rette for at de to eksene, som visstnok skal ha begynte å sende hverandre kjærlighetsbrev via epost, kan finne tilbake til hverandre - og det er nettopp dét de gjør.

FORELSKET: Ben Affleck og Jennifer Lopez har åpenbart aldri hatt noe imot å kline for åpent kamera. Her fra Oscar-festen i 2003 - da de i likhet med i 2021 - kun har øyne for hverandre. FOTO: NTB
FORELSKET: Ben Affleck og Jennifer Lopez har åpenbart aldri hatt noe imot å kline for åpent kamera. Her fra Oscar-festen i 2003 - da de i likhet med i 2021 - kun har øyne for hverandre. FOTO: NTB Vis mer

I mai 2021 blir Bennifer nok en gang observert både på romantisk getaway til Montana, på gymmen sammen (som de pleide å gjøre i gamledager) og hjemme hos hverandre i henholdsvis Los Angeles og Miami.

Det er åpenbart at Jennifer har latt seg sjarmere av eks-forlovedens uttalelse til magasinet InStyle måneden før. Magasinet hadde samlet et knippe av J.Los aller nærmeste i forbindelse med hennes 30-årsjubileum som artist, og her åpner Ben seg opp om eksen for første gang siden bruddet i 2004.

«Jeg trodde jeg hadde god arbeidsmoral, men jeg ble ydmyk og helt satt ut av hva hun var kapabelt til å få til dag ut og dag inn. Seriøsiteten hun tok med seg i arbeidet. Måten hun stille og dedikert oppnådde målene sine, og siden doble innsatsen. Hun er, til denne dag, den mest hardtarbeidende personen jeg har møtt i denne bransjen. Hun er et stort talent, men hun har også jobbet veldig hardt for suksessen sin, og jeg er veldig glad for at hun, slik det ser ut, nå får den kreden hun fortjener».

Finere skussmål fra en eksforlovede skal man vel lete lenge etter!

Klinebilder

Så, da paparazzibildene av Jennifer og Ben som råkliner på Nobu i Malibu i juni florerer på nett, blir det folk har krysset fingrene for endelig bekreftet: Bennifer er offisielt back on track!

Kliningen fant sted under en feiring av Jennifers storesøster Linda, der også sangerens to barn og mor - som lenge har drømt om å få Ben som svigersønn - var til stede.

For ja, folket har heiet frem Jennifer og Ben - og via sosiale medier er det mange som uttrykker glede over å se at gammel kjærlighet ikke ruster!

Og skal vi tro flere observante følgere, sender Jennifer Lopez en hemmelig beskjed til fansen under klineseansen. 51-åringen lager nemlig et ok-signal med hånden som hun har på Bens høyre arm.

Mange tolker dette som at hun signaliserer at hun har det bra - er lykkelig - og andre spekulerer i om hun rett og slett spiller The Circle Game med fansen, som går ut på at den som ser på sirkelen kan forvente et lite slag på skulderen av den som lager sirkelen.

Her kan man jo tolke det som at «slaget» Jennifer skylder alle oss som ser på ok-signalet hennes, er et slags «in your face».

Men tolking til side; If you had my love sang J.Lo i 1999 - og det kan jammen se ut til at Ben Affleck har hatt Jennifers kjærlighet i snart to tiår.

På 52-årsdagen sin, 24. juli, delte endelig Jennifer Lopez det første offisielle gjenforeningsbildet med kjæresten Ben Affleck på Instagram-kontoen sin (sveip deg til siste bilde i bildeserien!).

Heitere 52-åring - og it-par i Hollywood - skal man lete lenge etter! Og nå er de altså gift i et intimt Las Vegas-bryllup med kun de aller nærmeste til stede.

Øvrige kilder: Amerikanske ELLE. Page Six og Time Out

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer