Guro Fostervoldt Tvedten:

- Herlighet som jeg gleder meg til et nytt år som meg

Mens mange kvier seg over å bli eldre, omfavner Guro Fostervold Tvedten de positive sidene av det.

BURSDAGSBARN: Tidligere sportsjournalist i TV2, Guro Fostervold Tvedten, hyller seg selv i ærlig innlegg på Instagram. Her i forbindelse med TV2-programmet Casa Numme. FOTO: NTB.
BURSDAGSBARN: Tidligere sportsjournalist i TV2, Guro Fostervold Tvedten, hyller seg selv i ærlig innlegg på Instagram. Her i forbindelse med TV2-programmet Casa Numme. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Er det ikke deilig når folk deler av sitt ekte selv på sosiale medier? Når disse plattformene opptar flere og flere av timene i døgnet vårt, er det fint å snuble over noen som forteller om gleden ved det å bli eldre, istedenfor hvordan man skal unngå rynker og grevinneheng.

Journalist og TV-profil Guro Fostervold Tvedten fyller i dag 48 år. Gratulasjonene renner inn - også fra henne selv. Hun har delt et ærlig innlegg på sin Instagram-profil hvor hun forteller at hun er glad for å ha kommet dit hun er i dag, og gratulerer seg selv med dagen.

«Tryggere og stødigere»

«I dag er jeg 48 år. Jeg er på et godt sted i livet, har landet i meg selv. Har liksom mer oversikt over hva som trigger glede og eufori, men også hva som utløser irritasjon og tristhet. Og det betyr igjen at jeg kan føle meg tryggere og stødigere i livet.»

Det skriver den tidligere sportsjournalisten. Hun er ikke fremmed for å dele av sine innerste tanker med sine følgere. I juni, i forbindelse med ektemannen Håvard Tvedten sin 44-årsdag, delte hun et innlegg på Instagram hvor hun blant annet sa at hun elsker han og livet med ham.

Når Guro nå selv fyller år fortsetter hun hyllesten med:

«Jeg ler høyere, mer, oftere. Jeg blir lettere og lettere rørt (tårene renner av de utroligste ting) og jeg kjenner oftere og oftere takknemlighet for små små ting i hverdagen. Jeg har blitt mer interessert i hvor jeg kommer fra, hva jeg kommer fra. Og i gamle ting med sjel og en historie. Jeg er ærligere mot meg selv, tør oftere å være det mot andre. Og jeg skjønner mer og mer av valg jeg har tatt og ikke tatt tidligere i livet mitt. Jeg forstår også bedre og bedre hvor mye mer det er å lære om det å være et menneske, som venn, datter, ektefelle, mamma.»

«Som jeg gleder meg»

At familien betyr mye for Guro, er ingen hemmelighet. I et stort intervju med KK forteller hun om hvordan hun og ektemannen møttes under VM i håndball i Tunisia i 2005, for så å leve i avstandsforhold i ett og et halvt år. Men det var tydligvis ment at det skulle være Guro og Håvard. For i 2009 sto bryllupet og sønnene Luka Tobias og Daniel Leander kom i henholdsvis 2009 og 2011.

FAMILIEKJÆR: Guro Fostervold Tvedten er flink til å rose både ektemannen og sønnene med varme ord på sosiale medier. FOTO: Truls Qvale
FAMILIEKJÆR: Guro Fostervold Tvedten er flink til å rose både ektemannen og sønnene med varme ord på sosiale medier. FOTO: Truls Qvale Vis mer

Og med et 18 år langt og lykkelig forhold til mannen sin og et 48 år langt forhold til seg selv, er Guro optimistisk og glad med tanke på fremtiden:

«Herlighet som jeg gleder meg til et nytt år som meg. Tenk alt jeg kommer til å lære de neste 12 månedene om å være Guro på jorden. Gratulerer til meg fra meg.»

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer