Guro Fostervoldt Tvedten:

- Herlighet som jeg gleder meg til et nytt år som meg

Mens mange kvier seg over å bli eldre, omfavner Guro Fostervold Tvedten de positive sidene av det.

BURSDAGSBARN: Tidligere sportsjournalist i TV2, Guro Fostervold Tvedten, hyller seg selv i ærlig innlegg på Instagram. Her i forbindelse med TV2-programmet Casa Numme. FOTO: NTB.
BURSDAGSBARN: Tidligere sportsjournalist i TV2, Guro Fostervold Tvedten, hyller seg selv i ærlig innlegg på Instagram. Her i forbindelse med TV2-programmet Casa Numme. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Er det ikke deilig når folk deler av sitt ekte selv på sosiale medier? Når disse plattformene opptar flere og flere av timene i døgnet vårt, er det fint å snuble over noen som forteller om gleden ved det å bli eldre, istedenfor hvordan man skal unngå rynker og grevinneheng.

Journalist og TV-profil Guro Fostervold Tvedten fyller i dag 48 år. Gratulasjonene renner inn - også fra henne selv. Hun har delt et ærlig innlegg på sin Instagram-profil hvor hun forteller at hun er glad for å ha kommet dit hun er i dag, og gratulerer seg selv med dagen.

«Tryggere og stødigere»

«I dag er jeg 48 år. Jeg er på et godt sted i livet, har landet i meg selv. Har liksom mer oversikt over hva som trigger glede og eufori, men også hva som utløser irritasjon og tristhet. Og det betyr igjen at jeg kan føle meg tryggere og stødigere i livet.»

Det skriver den tidligere sportsjournalisten. Hun er ikke fremmed for å dele av sine innerste tanker med sine følgere. I juni, i forbindelse med ektemannen Håvard Tvedten sin 44-årsdag, delte hun et innlegg på Instagram hvor hun blant annet sa at hun elsker han og livet med ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer