Hertuginne Camilla overrasket sin største fan

- Dette har vært den beste dagen i livet mitt.

OVERRASKET: Hertuginnen av Cornwall overrasket sin største fan med et møte og en liten gave. Foto: Scanpix
OVERRASKET: Hertuginnen av Cornwall overrasket sin største fan med et møte og en liten gave. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

28 gamle Tanja driver en Tumblr-side som har fått navnet «Camillas Girl». På Tumblr kan du opprette en blogg hvor du kan publisere både bilder og tekster.

Flere velger å kun ha masse bilder på siden sin, men Tanja har valgt å vie en hel side med både foto og tekst til hertuginnen av Cornwall.

«Alt handler om vår kjære, fantastiske og nydelige hertuginne av Cornwall. Mitt navn er Tanja. Jeg er 28 år, og som du skjønner, er Camilla min dronning», skriver Tumblr-brukeren på nettsiden som er delt inn i kategorier som: «sitater» og «smykker», samt oppdateringer på hertuginnens arbeid og bilder av hun og prins Charles.

PÅ TUR I TYSKLAND: Prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: Scanpix
PÅ TUR I TYSKLAND: Prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: Scanpix Vis mer

Invitert av hertuginnen selv

Nylig dro prins Charles (70) og hertuginne Camilla (71) til Tyskland, og i den anledning så Tanja sitt snitt til å få muligheten til å møte sitt store forbilde.

«Så fort jeg så at de skulle komme til Tyskland, bestemte jeg meg for å dra», skriver hun på bloggen sin. Sammen med en venninne tok de turen til den tyske byen Leipzig.

En uke før avreise fikk Tanja en invitasjon fra den britiske ambassaden - på hertuginne Camillas oppfordring!

På Tumblr-siden sin forteller Tanja at hun og venninnen ble invitert til en boksignering. Dette takket de selvfølgelig ja til, og fikk dermed muligheten til å møte både hertuginnen og prins Charles.

Foto: Skjermdump fra Tumblr
Foto: Skjermdump fra Tumblr Vis mer

Videre forteller Tanja at Camilla kom bort til henne etter boksigneringen. «Du kan bare forestille deg hvor glad og spent jeg var», skriver hun. Til hennes store glede skal hertuginne ha vært like fantastisk som hun trodde.

«Hun introduserte meg for Charles som også visste om bloggen min. Han sa faktisk til meg at jeg var «veldig snill» og at jeg hadde «gjort mye bra»», står det på bloggen.

Prins Charles fortsatte videre inn i forsamlingen, men hertuginnen skal ha pratet videre med sin største fan. De endte også opp med å ta en rekke bilder sammen.

Før hertuginnen måtte gå videre, ga hun Tanja en liten gave. Det er usikkert hva innholdet i gaven var, men på Tumblr skriver Tanja at den var i hennes favorittfarge.

«Dette har vært den beste dagen i livet mitt. Jeg er så takknemlig for at hun tok seg tid til å møte meg og snakke med meg. Hun er virkelig det beste mennesket i verden og jeg kommer til å huske denne dagen for resten av mitt liv», skriver Tanja og hyller hertuginnen over flere avsnitt.

HERTUGINNEN AV CORNWALL: Camillas største fan, Tanja, sier dette er et møte hun aldri vil glemme. Foto: Scanpix
HERTUGINNEN AV CORNWALL: Camillas største fan, Tanja, sier dette er et møte hun aldri vil glemme. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer