Hertuginne Kate

Hertuginne Kate avslører hemmeligheten bak sin flotte figur

Og det er ikke så avansert som du kanskje tror.

HENDENE FULLE: Hertuginne Kate forteller at det er barna som hjelper henne å holde figuren. Her i London i februar i år.  Foto: Epa
HENDENE FULLE: Hertuginne Kate forteller at det er barna som hjelper henne å holde figuren. Her i London i februar i år. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (34) har både en stil og en figur mange misunner henne, og med tanke på at hun har født to barn på under tre år, er det ikke rart at mange av oss lurer på hva i alle dager det er hun gjør for å holde seg kroppen så flott?

Da hertuginnen nylig deltok på et hageselskap i New Dehli ble hun spurt om nettopp dette, og svaret er hverken lavkarbo, andre strenge kostholdsregimer eller tett treningstimeplan. 

Ifølge universitetsprofessoren BulBul Dhar-James, ble hun spurt av en nysgjerrig gjest: 

- Hvordan mistet du all vekten etter at du fødte to barn? 

Daily Mail skriver at hertuginnen svarte: 

- Jeg løper etter barna mine! 

Kate og ektemannen prins William (33) har to barn sammen - prins George på to år og prinsesse Charlotte som fyller ett år i mai. 

Det skal imidlertid sies at hertuginnen også driver med andre former for trening. Blant annet skal hun like løping, roing og hockey ekstra godt. 

Lei seg over å ikke ha truffet Diana

Deepa Thomas Sutcliffe, som også var gjest i selskapet, skal ha fortalt pressen at hertuginne Kate var lei seg over å ikke ha fått sjansen til å møte den avdøde prinsesse Diana. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer