Kate og William:

Hertuginne Kate er gravid i sjette måned, men lot ikke graviditeten hindre henne i lek og moro på den svenske glattisen!

Nå er hertugparet i Skandinavia.

KATE OG WILLIAM: Hele Skandinavia er i fyr og flamme nå som hertuginne Kate og prins William endelig har bestemt seg for å komme på besøk. Dette bildet ble tatt under bandyarrangementet i Vasaparken i Sverige, og det er ingen tvil om at gravide hertuginne Kate er i storform! Foto: Skjermdump // Twitter Kensington Palace
KATE OG WILLIAM: Hele Skandinavia er i fyr og flamme nå som hertuginne Kate og prins William endelig har bestemt seg for å komme på besøk. Dette bildet ble tatt under bandyarrangementet i Vasaparken i Sverige, og det er ingen tvil om at gravide hertuginne Kate er i storform! Foto: Skjermdump // Twitter Kensington Palace Vis mer
Publisert

Endelig har det britiske hertugparet Kate (36) og William (35) ankommet Skandinavia, og første stopp er et besøk i Stockholm i Sverige hos det svenske kongeparet Silvia (74) og Carl Gustaf (71) og kronprinsesseparet Victoria (40) og Daniel (44).

Etter en natt på besøk hos den britiske ambassadøren David Cairns og hans kone Sharon i Stockholm bar det videre til bandyspilling i Vasaparken. Her var de i samtale med elitespillere og så på at yngre bandyspillere også fikk vist kunster på glattisen.

Ifølge SvenskDam spilte hertuginne Kate landhockey da hun gikk på skolen, og hun er dermed ikke fremmed for å svinge på en bandykølle. Hertuginne Kate er i sjette måned av sitt tredje svangerskap, men ser ut til å være i storform!

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke prins William giftering

Hertuginne Kate scorte mål!

Hertuginne Kate, som fra før er mor til prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), har vært åpen om at hun har vært rammet av svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum - en ekstrem form for svangerskapskvalme (Les mer om sykdommen på Lommelegen) - og dette gjorde blant annet at hun ikke fikk fulgt sin førstefødte sønn, prins George, til hans aller første skoledag den 6. september i fjor. Men nå er altså den tid forbi!

FINT ØYEBLIKK: Det er ingen tvil om at hertugparet koser seg sammen på oppdrag. Dette bildet ble tatt under bandybesøket. Foto: NTB Scanpix
FINT ØYEBLIKK: Det er ingen tvil om at hertugparet koser seg sammen på oppdrag. Dette bildet ble tatt under bandybesøket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun tok aktivt del i bandyspillingen, til stor jubel fra både ektemannen prins William og de øvrige bandyspillerne og tilskuerne. Det skulle enda gå noen timer før hertugparet fikk møte medlemmer av den svenske kongefamilien. Etter bandyen var det duket for lunsj på slottet, og siden et besøk på Nobelmuseet med kronprinsesseparet.

Det britiske kongehuset har delt bilder fra bandy-besøket på sin Twitter-konto, og takker for at de fikk lov til å delta på det hyggelige arrangementet. De har også lagt ut en artig filmsnutt av hertuginne Kate som vider frem sine bandyferdigheter - og jammen ble det mål!

LES OGSÅ: Sykepleier begikk selvmord etter å ha utlevert sensitiv informasjon om gravide hertuginne Kate

Skal møte «Skam»-skuespillere og norske barnehagebarn

Torsdag bærer det videre til Norge og hovedstaden, hvor Kate og William blant annet skal besøke Hartvig Nissen videregående skole på Frogner i Oslo, hvor det populære TV-programmet «Skam» og mental helse blant barn og unge står på agendaen. I tillegg skal de også til Holmenkollen, Akershus festning, MESH og besøke Onkel Tomms friluftsbarnehage ved Tryvann.

Når de vordende trebarnsforeldrene kommer til Norge skal de, ifølge Se og Hør, bo på den historiske kong Haakon-suiten på Slottet hos dronning Sonja (80) og kong Harald (80).

KK er til stede når hertuginne Kate og prins William ankommer sin aller første offisielle tilstelning i Norge, og holder leserne oppdatert både på nett og sosiale medier!

LES OGSÅ: Vi stilte spørsmålet: Hvorfor er aldri hertuginne Kate og prins William med på royale tilstelninger i Norge?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer