Hertuginne Kate

Hertuginne Kate får kritikk for å gjenbruke plagg FOR tidlig

Man skal høre mye ... spesielt som kongelig!

HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren ikledd en blå polkadress med fire ukers mellomrom. FOTO: NTB og Kensington Palace
HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren ikledd en blå polkadress med fire ukers mellomrom. FOTO: NTB og Kensington Palace Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under det store platinajubileet i forbindelse med dronning Elizabeths (96) hele 70 år på tronen, som ble avholdt med brask og bram i begynnelsen av juni, stilte hertuginne Kate (41) i en kledelig blå polkadott-kjole fra den britisk-italienske klesdesigneren Alessandra Rich.

Trebarnsmoren høstet mange komplimenter for garderoben under jubileet. Spesielt den blå polkadottkjolen er blitt langt merke til, og minnet mye om den hvit- og blå-prikkede Jenny Packham-kjolen hun bar da hun stolt viste frem prins George utenfor St. Mary's Hospital i juli 2013.

POLKADOTTER: Hertuginne Kate hyllet sin avdøde svigermor i 2013, ved å bære en polkadottkjole som minnet om den samme prinsesse Diana bar da hun viste frem prins William til folket i 1982. FOTO: NTB
POLKADOTTER: Hertuginne Kate hyllet sin avdøde svigermor i 2013, ved å bære en polkadottkjole som minnet om den samme prinsesse Diana bar da hun viste frem prins William til folket i 1982. FOTO: NTB Vis mer

Kjolene drar også assosiasjoner til prinsesse Dianas polkadottkjole som hun bar da hun og prins Charles viste frem prins William utenfor St. Mary's Hospital i juni 1982.

Strålte på Wimbledon-kamp

Derfor var det gledelig å se hertuginne Kate ikledd den blå polkdottkjolen fra Alessandra Rich bare noen uker etter platinajubileet.

I forbindelse med Wimbledon-tenniskampen mellom Novak Djokovic (35) fra Serbia og italienske Jannik Sinner (20), der førstnevnte stakk av med seieren, var ekteparet hertuginne Kate og prins William (40) til stede for å overvære kampen.

BARNEFRI: Ekteparet Kate og William hadde barnefri tirsdag ettermiddag, og dro for å se på Wimbledon-kamp i London. FOTO: NTB
BARNEFRI: Ekteparet Kate og William hadde barnefri tirsdag ettermiddag, og dro for å se på Wimbledon-kamp i London. FOTO: NTB Vis mer

Og hertuginnen strålte i Alessandra Rich-kjolen og et par kledelige solbriller fra britiske Finlay.

På sosiale medier finnes utallige royal-kontoer som kommenterer de kongeliges antrekk, og én av kontoene, @royally.sublime, stiller spørsmålstegn ved om hertuginnen har gjenbrukt polkadott-kjolen for tidlig etter forrige bruk.

«Jeg elsker denne kjolen, og elsker at hun gjenbruker antrekk. Men er det for tidlig å gjenbruke denne? Jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg hadde elsket å se at hun hadde funnet frem noe fra klesskapet som vi ikke har sett på lenge. Denne kjolen så vi jo for kun én måned siden. Men jeg beundrer hennes driftighet. Hva tenker dere?» skriver kontoinnehaveren til innlegget.

GOD STEMNING: Hertuginne Kate på Wimbledon-kamp i juli 2022. FOTO: NTB
GOD STEMNING: Hertuginne Kate på Wimbledon-kamp i juli 2022. FOTO: NTB Vis mer

Hyller henne for å bruke «gamle» plagg

I kommentarfeltet er det flere som jubler over hertuginnens gjenbruk - og hyller henne for å bruke «gamle» plagg. Selv om det bare er noen få uker siden sist vi så henne i det samme antrekket.

«Kjolen er vakker, og om hun ønsker å bruke den ukentlig, månedlig - godt for henne! Hun har den perfekte figur, og ser alltid fantastisk vakker ut», skriver en følger i kommentarfeltet.

FOTO: Skjermdump / Instagram @royally.sublime
FOTO: Skjermdump / Instagram @royally.sublime Vis mer

En annen skriver:

«Pressen og folk kritiserer henne for å ha for høye utgifter, mens her har hun valgt å gjenbruke en kjole som hun ser vakker ut i, og som hun åpenbart føler seg komfortabel i».

Hertuginne Kate så i alle fall ut til å storkose seg på Wimbledon-kampen side om side med ektemannen, og før kampstart sendte trebarnsmoren et slengkyss i retning foreldrene Carole Middleton (67) og Michael Middleton (73) - som fikk de fremmøtte til å smelte!

SLENGKYSS: Hertuginne Kate sendte et slengkyss i retning foreldrene, som også overvar Wimbledon-kampen. FOTO: NTB
SLENGKYSS: Hertuginne Kate sendte et slengkyss i retning foreldrene, som også overvar Wimbledon-kampen. FOTO: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer