Hertuginne Kate

Hertuginne Kate får kritikk for å gjenbruke plagg FOR tidlig

Man skal høre mye ... spesielt som kongelig!

HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren ikledd en blå polkadress med fire ukers mellomrom. FOTO: NTB og Kensington Palace
HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren ikledd en blå polkadress med fire ukers mellomrom. FOTO: NTB og Kensington Palace Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under det store platinajubileet i forbindelse med dronning Elizabeths (96) hele 70 år på tronen, som ble avholdt med brask og bram i begynnelsen av juni, stilte hertuginne Kate (41) i en kledelig blå polkadott-kjole fra den britisk-italienske klesdesigneren Alessandra Rich.

Trebarnsmoren høstet mange komplimenter for garderoben under jubileet. Spesielt den blå polkadottkjolen er blitt langt merke til, og minnet mye om den hvit- og blå-prikkede Jenny Packham-kjolen hun bar da hun stolt viste frem prins George utenfor St. Mary's Hospital i juli 2013.

Kjolene drar også assosiasjoner til prinsesse Dianas polkadottkjole som hun bar da hun og prins Charles viste frem prins William utenfor St. Mary's Hospital i juni 1982.

Strålte på Wimbledon-kamp

Derfor var det gledelig å se hertuginne Kate ikledd den blå polkdottkjolen fra Alessandra Rich bare noen uker etter platinajubileet.

I forbindelse med Wimbledon-tenniskampen mellom Novak Djokovic (35) fra Serbia og italienske Jannik Sinner (20), der førstnevnte stakk av med seieren, var ekteparet hertuginne Kate og prins William (40) til stede for å overvære kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer