Hertuginne Kate

Hertuginne Kate overrasket med skjult talent!

Den royale trebarnsmoren skapte rørende julestemning.

HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate var vertinne for julesendingen Royal Carols: Together At Christmas som ble sendt på britisk TV på julekvelden. FOTO: NTB
HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate var vertinne for julesendingen Royal Carols: Together At Christmas som ble sendt på britisk TV på julekvelden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ettersom pademien fremdeles har en påvirkning på mennerskers liv og virke, ønsket hertuginne Kate (39) av Cambridge å glede det britiske folket litt ekstra denne julen - med en spesial-julesending fra Westminster Abbey.

Resultatet var den timeslange TV-sendingen Royal Carols: Together At Christmas, som ble sendt på britisk TV på julekvelden.

Og her fikk folket et skikkelig overraskelse - nemlig hertuginnen selv bak pianoet!

TIL ETTERTANKE: Hertuginne Kate og Tom Walker opptrådde med låten 'For Those Who Can't Be Here' i Westminster Abbey julen 2021. VIDEO: Tom Walker Vis mer

Sammen med den skotske artisten Tom Walker (30) fremførte hun låten 'For Those Who Can't Be Here'.

Som for den britiske kongefamilien kanskje var ekstra myntet på savnet etter prins Philip, dronningens ektemann, som gikk bort 9. april i år - i en alder av 99 år.

IMPONERTE: Hertuginne Kate viste at hun har musikalsk talent. FOTO: NTB
IMPONERTE: Hertuginne Kate viste at hun har musikalsk talent. FOTO: NTB Vis mer

Ektemannen prins William (39), som hun har barna prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3), stilte også opp og leste en tekst.

Artistene Leona Lewis (36) og Ellie Goulding (34), som er nær venn av paret, opptrådte også under spesialsendingen.

Juleprogrammet, som Kate var vertinne for, var også en hyllest til helsepersonell både i Storbritannia og verden over, som de siste 18 månedene har jobbet døgnet rundt for å lette hverdagen til Covid-pasienter.

Første jul som enkedronning

Dronning Elizabeth (95), som ble enke tidligere i år, sendte sine varmeste hilsener til det britiske folket i sin årlige juletale - som akkurat i år ble spesielt personlig.

Hun la ikke skjul på at det var tungt å gå inn i julehøytiden uten ektemannen prins Philip ved sin side.

- Selv om det er en tid for lykke og glede for mange, kan julehøytiden være tung for de som har mistet en man har kjær. Dette året, spesielt, forstår jeg hvorfor.

- Men for meg, i månedene etter min elskede Philips død, har jeg trøstet meg med kjærligheten og varmen over de mange hyllestene over hans liv og virke - fra hele landet, samveldet og verden.

EN HILSEN TIL FOLKET: Dronning Elizabeth med julehilsen til folket. VIDEO: Kensington Vis mer

- Hans måte å tjene på, hans intellektuelle nysgjerrighet og måte å gjøre enhver situasjon morsom - er alle uersattelige. Hans rampete forundring var like sterkt mot slutten, som første gang jeg kastet blikket mitt på ham, sa enkedronningen i den rørende talen.

Paret var gift i hele 73 år. Hun var bare 13 år da hun falt for den fem år eldre marineoffiseren Philip Mountbatten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer