Hertuginne Kate

Hertuginne Kate overrasket med skjult talent!

Den royale trebarnsmoren skapte rørende julestemning.

HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate var vertinne for julesendingen Royal Carols: Together At Christmas som ble sendt på britisk TV på julekvelden. FOTO: NTB
HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate var vertinne for julesendingen Royal Carols: Together At Christmas som ble sendt på britisk TV på julekvelden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ettersom pademien fremdeles har en påvirkning på mennerskers liv og virke, ønsket hertuginne Kate (39) av Cambridge å glede det britiske folket litt ekstra denne julen - med en spesial-julesending fra Westminster Abbey.

Resultatet var den timeslange TV-sendingen Royal Carols: Together At Christmas, som ble sendt på britisk TV på julekvelden.

Og her fikk folket et skikkelig overraskelse - nemlig hertuginnen selv bak pianoet!

Sammen med den skotske artisten Tom Walker (30) fremførte hun låten 'For Those Who Can't Be Here'.

Som for den britiske kongefamilien kanskje var ekstra myntet på savnet etter prins Philip, dronningens ektemann, som gikk bort 9. april i år - i en alder av 99 år.

Ektemannen prins William (39), som hun har barna prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3), stilte også opp og leste en tekst.

Artistene Leona Lewis (36) og Ellie Goulding (34), som er nær venn av paret, opptrådte også under spesialsendingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer