Hertuginne Kate gravid:

Hertuginne Kate tilbake på jobb etter svangerskapssykdommen

Den vordende trebarnsmoren strålte under World Mental Health Day i London.

HERTUGINNE KATE GRAVID: Hertuginne Kate er tilbake i offentligheten etter å ha vært sengeliggende på grunn av ekstrem svangerskapskvalme. Dette bildet er tatt under World Mental Health Day på Buckingham Palace i London i begynnelsen av oktober. Foto: NTB Scanpix
HERTUGINNE KATE GRAVID: Hertuginne Kate er tilbake i offentligheten etter å ha vært sengeliggende på grunn av ekstrem svangerskapskvalme. Dette bildet er tatt under World Mental Health Day på Buckingham Palace i London i begynnelsen av oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt én måned etter at den gledelige nyheten om at hertuginne Kate (35) og prins William (35) venter barn nummer tre ble annonsert, viser endelig den vordende trebarnsmoren seg på en offisiell tilstelning igjen.

Hertuginne Kate lider som kjent av svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum - en ekstrem form for svangerskapskvalme (Les mer om sykdommen på Lommelegen). Dette gjorde blant annet at hertuginnen ikke fikk fulgt sin førstefødte sønn, prins George (4) til hans aller første skoledag. Den 6. september - nøyaktig 20 år etter at prinsesse Diana ble gravlagt - fulgte derfor pappa prins William sønnen til privatskolen Thomas’s Battersea i Sør-London. De har også datteren prinsesse Charlotte (2).

Men i begynnelsen av oktober var hertuginne Kate tilbake på jobb igjen, og hennes første oppdrag ble World Mental Health Day på Buckingham Palace i London. Dette veldedighetsarrangementet står hertuginnen nært, og hun har tidligere engasjert seg spesielt for mental helse - også med fokus på barn og unge.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth nektet lillesøsteren å få sitt livs kjærlighet

Viser fargevalget at det blir en liten prins?

Ved hertuginnens side var også ektemannen prins William og svogeren prins Harry (33). Sistnevnte prins viste seg nylig for første gang offentlig med kjæresten Meghan Markle (36), men hun var ikke til stede på arrangementer på Buckingham Palace.

Det var mange som kastet beundrende blikk mot hertuginnen, som slo av en prat med flere av de fremmøtte fra den britiske helsesektoren. Den voksende babymagen er foreløpig relativt liten, og hun skjulte den godt bak en babyblå, knelang blondekjole. Og det er nok mange som, i likhet med oss i KK-redaksjonen, lurer på om fargen på Kates kjole, og fargen på slipset til prins William, indikerer at det kommer en ny liten prins inn i den britiske kongefamilien.

Men det får vi ikke svaret på før i 2018! Enn så lenge klapper vi i hendene for at hertuginne Kate er tilbake i offentlighetens lys.

LES OGSÅ: Prins William og hertuginne Kate venter sitt tredje barn, men hva blir navnet?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer