Hertuginne Meghan gravid:

Hertuginne Meghan får kritikk for å stryke FOR mye på babymagen

- Mor beskytter barnet sitt utenfra, og skaper en trygg ramme for seg selv og babyen, sier jordmor Cathrine Trulsvik til KK.

STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Til våren blir hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry foreldre for aller første gang. Hertuginnen har gjennom svangerskapet vist at hun gleder seg til å bli mor, og ofte ser vi henne stryke kjærlig over babymagen. FOTO: NTB Scanpix
STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Til våren blir hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry foreldre for aller første gang. Hertuginnen har gjennom svangerskapet vist at hun gleder seg til å bli mor, og ofte ser vi henne stryke kjærlig over babymagen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober ble det kjent at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) venter sitt aller første barn. De to medlemmene av det britiske kongehuset giftet seg i mai samme år. Terminen er satt til våren 2019.

Hertuginnen har ikke ligget på latsiden under svangerskapet, og har ved flere anledninger kastet glans over ulike tilstelninger i inn- og utland - og vi har dermed fått tatt del i babymagens vekst etter hvert som ukene har gått.

Det ser ut til at hertuginnen er i storform, og da hun i begynnelsen av desember deltok på prisutdelingen The Fashion Awards i Royal Albert Hall i London, sto hun på scenen og strøk kjærlig over sin voksende babymage. Hun hadde fått det ærefulle oppdraget med å dele ut pris til den britiske Givenchy-designeren Clare Waight Keller (48). Hun ble tildelt prisen i kategorien British Designer of the Year Womenswear. Keller står for øvrig bak brudekjolen hertuginne Meghan bar da hun giftet seg med prins Harry (34) i mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer