Hertuginne Meghan gravid:

Hertuginne Meghan med nydelig gest til sin avdøde svigermor prinsesse Diana

Den gravide hertuginnen har tydelig latt seg inspirere!

NYDELIG GEST: Da hertuginne Meghan deltok på kongelig oppdrag i Birkenhead i England i midten av januar, dukket hun opp i en rød kåpe med matchende stiletter og en lilla kjole - hun har uten tvil latt seg inspirere av sin avdøde svigermor prinsesse Diana, som brukte denne fargekombinasjonen ved flere anledninger. FOTO: NTB Scanpix
NYDELIG GEST: Da hertuginne Meghan deltok på kongelig oppdrag i Birkenhead i England i midten av januar, dukket hun opp i en rød kåpe med matchende stiletter og en lilla kjole - hun har uten tvil latt seg inspirere av sin avdøde svigermor prinsesse Diana, som brukte denne fargekombinasjonen ved flere anledninger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober ble det kjent at hertuginne Meghan (37) og ektemannen prins Harry (34) venter sitt første barn - og den flotte hertuginnen har ikke ligget på latsiden etter at babynyheten ble kjent.

Siden den gang har hun deltatt på flere offentlige arrangementer, og har ikke lagt skjul på at hun er svært lykkelig over å være gravid. Hun er ikke redd for å kjæle med gravidmagen i offentligheten - til tross for at mange nett-troll har kritisert henne for å ta for mye på babymagen.

I midten av januar - ganske nøyaktig tre måneder etter at gravidnyheten ble kjent - kastet hun glans over et arrangement i Birkenhead i England, sammen med ektemannen prins Harry.

I STORFORM: Hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry deltok på en tilstelning i Birkenhead i England i midten av januar 2019. Den gravide hertuginnen - som under besøket avslørte at hun har termin i slutten av april, begynnelsen av mai - så ut til å være i storform! FOTO: NTB Scanpix

Da hertuginnen steg ut av bilen for å hilse på det fremmøtte folket, gikk det nok et gisp gjennom forsamlingen - for hertuginne Meghan kom med en rørende gest til sin avdøde svigermor prinsesse Diana (1961-1997). Hun hadde tydelig latt seg inspirere av prins Harrys mor, da hun dukket opp i en knallrød kåpe, lilla kjole og røde stiletter - dette var nemlig en fargekombinasjon Diana gikk med ved flere anledninger.

Da prinsesse Diana var på besøk i Bangkok i Thailand i februar 1988 stilte hun i en rød og lilla sari-lignende kjole, designer av fransk-britiske Catherine Walker. Under Royal Ascot i juni 1990 bar hun en kort rød jakke og et lilla skjørt designet av Catherine Walker, og matchende lilla sko og hatt designet av Philip Somerville.

IKONISK: Prinsesse Diana foran Taj Mahal i India i 1992 (t.v.) og i Bangkok i Thailand i 1988. FOTO: NTB Scanpix
IKONISK: Prinsesse Diana foran Taj Mahal i India i 1992 (t.v.) og i Bangkok i Thailand i 1988. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I februar 1992 var prinsesse Diana på kongelig oppdrag i India, og også da stilte hun i et antrekk med fargekombinasjonen lilla og rødt. På det ikoniske bildet foran Taj Mahal - som prins William (36) og hertuginne Kate (37) reskapte under sitt besøk i India våren 2016 - har Diana på seg nettopp det Catherine Walker-kreerte antrekket i lilla og rødt.

LES OGSÅ: Slik var prinsesse Dianas siste måneder

Avslørte terminen

Under besøket i Birkenhead i England i midten av januar 2019, lettet hertuginne Meghan på sløret om graviditeten til flere av de fremmøtte. En av dem var Carla Gandy, som hadde møtt opp sammen med sin fire år gamle datter Sofia.

- Vi spurte henne hvordan graviditeten hadde gått så lang, og så sa hun også sa at hun er seks måneder på vei. Så strøk hun seg over magen, forklarte Carla Gandy til magasinet People.

Ifølge Daily Mail avslørte også hertuginne Meghan at hun og ektemannen foreløpig ikke vet hvilket kjønn den lille er, fordi at de ønsker at det skal være en overraskelse. En av de fremmøtte, Kim Thompson, overhørte også at hertuginnen snakket om terminen.

- Hun sa at hun var seks måneder på vei, og at terminen er satt til slutten av april, begynnelsen av mai.

GAVE FRA FOLKET: Hertuginne Meghan og prins William tok seg god tid til å hilse på folket ved Hamilton Square i Birkenhead, og fikk blant annet en stor teddybjørn til sitt ufødte barn. FOTO: NTB Scanpix
GAVE FRA FOLKET: Hertuginne Meghan og prins William tok seg god tid til å hilse på folket ved Hamilton Square i Birkenhead, og fikk blant annet en stor teddybjørn til sitt ufødte barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kim Thompson fikk også med seg at den gravide hertuginnen lovpriste ektemannen:

- Hun pekte på Harry og sa: han kommer til å bli en fantastisk far!

Hertuginne Meghan og prins Harry giftet seg i en stjernespekket seremoni på Windsor slott 19. mai 2018.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer