Meghan Markle og Prins Harry

Hertuginne Meghan og Prins Harry bryter med kongelig tradisjon etter fødsel

- Meghan ønsker å vise andre kvinner at hun er uavhengig og selvstendig.

BRYTER TRADISJON: Hertugparet av Sussex har bestemt seg for å bryte med en lang, kongelig tradisjon. FOTO: NTB Scanpix
BRYTER TRADISJON: Hertugparet av Sussex har bestemt seg for å bryte med en lang, kongelig tradisjon. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden det ble kjent at hertuginne Meghan Markle (37) og ektemannen prins Harry (34) skulle bli foreldre, har en hel verden vært nysgjerrig på hvordan ting skal bli gjort rundt den nye, kongelige arvingen til hertugparet av Sussex.

«Alle» vil vite så mye som mulig om alt fra babynavn til hvilket sykehus Meghan skal føde på, og om de håper at det blir en gutt eller jente.

Psst! Derfor avslørte Meghan kjønnet under babyshower.

Også vi i KK-redaksjonen har selvfølgelig vært veldig spente på dette barnet, og har naturligvis spådd hva vi tror navnet på den lille prinsen kan bli.

Nå er imidlertid ventetiden snart over! Siden det tidligere har blitt rapportert at fødselen mest sannsynlig vil skje i april, nærmer termindatoen seg med stormskritt. Og ifølge det britiske bladet Marie Claire har hertugparet avslørt at de faktisk vil bryte med en lang, kongelig tradisjon etter at barnet har kommet til verden.

SNART FORELDRE: Nå nærmer termindatoen til hertuginne Meghan Markle seg med stormskritt. FOTO: NTB Scanpix
SNART FORELDRE: Nå nærmer termindatoen til hertuginne Meghan Markle seg med stormskritt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hands-on

Det har uten tvil vært mange spekulasjoner rundt selve fødselen. Kommer de til å benytte seg av en doula? Hvorfor vil ikke Prins William og Kate Middleton være faddere? Og kommer hun til å føde på sykehuset Lindo Wing - slik Kate gjorde?

Det har spesielt vært nysgjerrighet rundt om de kommer til å ansette noen til å hjelpe de med babyen, og lenge har ryktene gått om at det vil bli George og Amal Clooneys tidligere barnepike som skal hjelpe til.

Men i et nylig intervju har de blivende foreldrene tatt bladet fra munnen og sagt at de kommer til å bryte denne barnepike-tradisjonen, som har eksistert i den kongelige familien i en årrekke. De vil heller være «hands on»-foreldre og ta ansvaret selv.

Vil være selvstendig

- Meghan vil ikke ha et team av barnepiker rundt seg til enhver tid - noe som er ganske uvanlig av en nybakt mamma i den kongelige husstand. Hun ønsker å vise andre «vanlige» kvinner at hun er uavhengig og selvstendig nok til å passe på et barn uten hjelp - kongelig eller ei. Hun vil gjøre akkurat det samme som andre nybakte mødre som ikke har tilgang til all slags luksus gjør.

Det sier en nær venn av hertugparet, og legger til:

- Meghan er fast bestemt på at det å passe på sitt eget barn helt på egenhånd føles hundre prosent naturlig for henne. Hun ser ikke på det som noe negativt i det hele tatt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer