Hertuginne Meghan raser over å ha blitt misbrukt i falsk slankereklame etter fødselen

Har satt Buckingham Palace på saken.

KRENKET: Hertuginne Meghan raser over at et slanke- og treningsfirma nå har misbrukt hennes navn i en reklame for vektnedgang. FOTO: NTB Scanpix
KRENKET: Hertuginne Meghan raser over at et slanke- og treningsfirma nå har misbrukt hennes navn i en reklame for vektnedgang. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

First Level Fitness, som hevder at de tilbyr suksessoppskriften hva gjelder rask vektnedgang, har brukt hertuginne Meghan (37) i en falsk slankereklame - hvor de hevder at hertuginnen, som fødte sønnen Archie Harrison 6. mai 2019, har rast ned i vekt etter fødselen ved bruk av piller og en strikt diettplan.

FALSK REKLAME: Hertuginne Meghan har aldri gitt uttrykk for at hun har brukt en spesiell diett eller piller for å gå ned i vekt. Hun har nå satt Buckingham Palace på saken, for å få stoppet den falske slankereklamen. FOTO: Faksimile fra YouTube
FALSK REKLAME: Hertuginne Meghan har aldri gitt uttrykk for at hun har brukt en spesiell diett eller piller for å gå ned i vekt. Hun har nå satt Buckingham Palace på saken, for å få stoppet den falske slankereklamen. FOTO: Faksimile fra YouTube Vis mer

Dette har gjort hertuginnen rasende, og hun har bedt Buckingham Palace sette en stopper for den falske reklamen, skriver Mirror og Hello Magazine.

Hertuginne Meghan har vært åpen om at trening og yoga hjelper henne både psykisk og fysisk, men at hun har et avslappet forhold til både trening og kosthold.

- Min helse, min sinnsstemning, følelsen du får etter en treningsøkt, alle disse tingene bidrar til å få meg på matten eller i treningssalen. Noen ganger er tanken på å trene helt forskrekkende, men jeg minner meg alltid på den gode følelsen man får etterpå. Man blir nærmest euforisk! sa hun i et intervju med Woman's Health i 2018.

Ettersom moren hennes, Doria Ragland (62), er yogainstruktør er hun vokst opp med å gjøre både solhilsen og nedadgående hund, og begynte allerede med mommy-and-me-yoga i en alder av syv år. Hun er også glad i å løpe, men i et intervju med magasinet Best Health sa hun at hun med årene har vært nødt til å trappe ned med løpingen.

- Jeg pleide å løpe hele tiden før, men ettersom jeg er blitt eldre har løpingen gått utover knærne mine. Så jeg kan ikke løpe utendørs, slik jeg pleide å gjøre før - men til tross for det planlegger jeg å løpe maraton! sa hun til Best Health i 2016.

- Det er ikke av estetiske grunner at jeg passer litt ekstra på

Med årene har det å ta vare på kropp og sjel blitt viktigere enn treningsjaget, sa hun i det samme intervjuet.

- Etter hvert som jeg er blitt eldre, har tilnærmelsen min til det å eldres blitt annerledes. Jeg sørger for at jeg tar vare på hud og kropp (...) Det er ikke av estetiske grunner at jeg passer litt ekstra på å ta vare på meg selv, men jeg vet at det jeg spiser, hvor mye søvn jeg får og hvor mye vann jeg drikker har utslag med tanke på hvordan jeg føler meg.

- Jeg har ikke lenger tid til lange treningsøkter, så jeg tar som regel med meg hunden på en kjapp løpetur. Å være i aktivitet er min form for meditasjon.

Denne høsten er hun gjesteredaktør i den britiske utgaven av motemagasinet Vogue, og hertuginne Meghan har trukket frem diktet A Note From The Beach skrevet av den britiske 44-åringen Matt Haig:

«Hello. I am the beach. I am created by waves and currents. I am made of eroded rocks. I exist next to the sea. I have been around for millions of years. I was around at the dawn of life itself. And I have to tell you something. I don’t care about your body.
I am a beach. I literally don't give a fuck. I am entirely indifferent to your body mass index. I am not impressed that your abdominal muscles are visible to the naked eye. I am oblivious.»

- Dette er en av mine personlige favoritter, og en god påminnelse i sommersesongen... eller hvilken som helst sesong, når sant skal sies, sier Meghan i Vogue-utgaven.

Foreløpig har ikke Buckingham Palace kommet med en offentlig uttalelse om den falske reklamen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer