Meghan Markle

Hertuginnen lanserer egen podkast

Meghan Markle kaster seg på podkast-bølgen og debuterer som podkast-vert.

STÅR SAMMEN: Ekteparet har stått i noen stormer de siste årene, men det ser ikke ut til å påvirke relasjonen dem i mellom. FOTO: NTB
STÅR SAMMEN: Ekteparet har stått i noen stormer de siste årene, men det ser ikke ut til å påvirke relasjonen dem i mellom. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Podcast-serien har premiere nærmere sommeren, ifølge en talsperson for Hertugparets selskap, Archewell.

Meghan Markle og prins Harry jobber for at informasjon som spres skal være troverdig og korrekt, og har samarbeidet med streamingtjenesten Spotify for å minimere spredning av falsk informasjon.

Nå skal hun selv produsere podkast som lanseres på plattformen. Detaljer om hva den skal handle om, er ikke kjent på nåværende tidspunkt.

Måtte ordne opp

Hertugen og hertuginnen av Sussex inngikk en avtale med den svenske streamingtjenesten verdt 25 millioner amerikanske dollar i desember 2020, for å lage og produsere podkaster.

KK har tidligere skrevet om at paret har stått i hardt vær da Spotify lot podkasten til Joe Rogan ligge ute. Han ble beskyldt for å spre feilinformasjon og konspirasjonsteorier om koronavaksinen i podkasten tidligere i år.

Spotify lot podkasten ligge ute på tjenesten og begrunnet det med at ytringsfriheten trumfer – helt til de snudde kort tid senere og kom opp med en annen løsning – blant annet på oppfordring fra Sussex-paret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer