Kate og William

Hertugparet arrangerte bingo på eldrehjem

Kate og William sjarmerer alle i senk i ny video.

KATE OG WILLIAM: Hertugparet av Cambridge arrangerte bingo på et lokalt eldrehjem i Cardiff i Wales. Det ble god stemning blant beboerne da Kate og William sto for underholdningen! VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når de kongelige ikke kan komme til folket, må de ta i bruk nye metoder for kommunikasjon.

Det har vårt eget kongehus vært et strålende eksempel på under korona-pandemien, men også i kongehusene i Sverige, Danmark og England har bydd på seg selv gjennom digitale plattformer - og på den måten, ironisk nok, kanskje vært enda «nærmere» folket enn noen gang før.

Nylig arrangerte hertugparet Kate og William av Cambridge bingo på et lokalt eldrehjem i Cardiff i Wales.

Paret viser frem en jordnær og ektefølt side av seg selv, og det er tydelig at de stortrives som bingo-mastere.

På et tidspunkt sier hertuginne Kate at også sønnen George (6) ville ha satt pris på å spille bingospillet med deltakerne.

Delt ferske portretter av barna

Ekteparet har også vært i samtale med skoleelever, helsepersonell, media, krigsveteraner, og diverse andre hjelpeorganisasjoner, for å sende sine varmeste tanker, og takk for arbeidsinnsatsen de har utført.

Innimellom slaga har de også delt store og små glimt av barna prins George, prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2) - og både i anledning de to sistnevntes fødselsdag, og fetter Archies første bursdag i mai, ble det delt portretter for å markere begivenhetene.

29. april 2020 kunne hertugparet for øvrig feire ni år som mann og kone. De giftet seg i Westminster Abbey i 2011.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer