Adele

Hett møte fikk Adele til å rødme

Det etterlengtede kysset ble for sterkt for stjerna.

ADELE: Under Grammy-utdelingen i 2023, skulle en helt spesiell drøm gå i oppfyllelse for Adele. Og møtet fikk henne til å rødme til øreflippene. FOTO: David Fisher/Shutterstock/NTB
ADELE: Under Grammy-utdelingen i 2023, skulle en helt spesiell drøm gå i oppfyllelse for Adele. Og møtet fikk henne til å rødme til øreflippene. FOTO: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for årets Grammy Awards, og stjernene strømmet til den røde løperen da den 65. utgaven av prisutdelingen som hedrer de beste presentasjonene innen musikk gikk av stabelen i Los Angeles.

Kveldens store vinner var utvilsomt Beyoncé, som ble historisk som den mestvinnende artisten noensinne. Men det var en annen artist som også gjorde seg bemerket, både som pristaker og mer «privat».

Skuffet

Da Grammys-vert Trevor Noah under utdelingen plutselig gikk bort til Adeles bord, skulle hun nemlig få sitt livs overraskelse. Noah kunne fortelle at det var én person Adele lenge hadde ønsket å treffe.

– Den Adele alltid har ønsket å møte er Dwayne Johnson … Og jeg fant ut at han er en stor fan av deg også, sa Noah, til en Adele som så både glad og forventningsfull ut.

Bare et år tidligere hadde Adele nemlig sagt at hun kom til «å gråte» om hun noen gang fikk møte Dwayne «The Rock» Johnson, skriver Daily Mail.

Men om Adele trodde hun skulle få møte actionhelten, som altså også går under navnet «The Rock», nettopp i kveld, skulle hun snart bli skuffet. Grammy-verten fortalte nemlig at han ikke hadde Johnson her i kveld. Men derimot en fyr ved navn … The Rock!

Hett møte

Og ut kom Dwayne Johnson, rett mot Adeles bord. Hennes første reaksjon var å gripe om skulderen til kjæresten Rich Paul, før hun reiste seg fort opp og fikk en klem av den tidligere wrestlingstjerna Dwayne Johnson (50).

De to hilste hverandre med et kyss på kinnet, noe som fikk Adele til å bryte ut i eksaltert latter og rødme helt ut i øreflippene. Øyeblikket spredte seg fort på sosiale medier, og publikum i salen jublet over det spontane møtet.

Pris til sønnen

Senere samme kveld fikk Adele sin 16. Grammy-pris, for Best pop solo performance, en pris som ble delt ut av nettopp Dwayne Johnson. En pris hun stolt dediserte til sin 10 år gamle sønn Angelo, som hun har med eksmannen Simon Konecki.

– Jeg gledet meg veldig til å komme hit i kveld, sa hun fra scenen da hun mottok prisen.

– Jeg vil bare dedisere denne til sønnen min Angelo.

NY KLEM: Da Dwayne Johnson delte ut prisen til Adele for Beste soloopptreden, vanket det enda en klem, til begges begeistring. FOTO: Rob Latour/Shutterstock/NTB
NY KLEM: Da Dwayne Johnson delte ut prisen til Adele for Beste soloopptreden, vanket det enda en klem, til begges begeistring. FOTO: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer