Adele

Hett møte fikk Adele til å rødme

Det etterlengtede kysset ble for sterkt for stjerna.

ADELE: Under Grammy-utdelingen i 2023, skulle en helt spesiell drøm gå i oppfyllelse for Adele. Og møtet fikk henne til å rødme til øreflippene. FOTO: David Fisher/Shutterstock/NTB
ADELE: Under Grammy-utdelingen i 2023, skulle en helt spesiell drøm gå i oppfyllelse for Adele. Og møtet fikk henne til å rødme til øreflippene. FOTO: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for årets Grammy Awards, og stjernene strømmet til den røde løperen da den 65. utgaven av prisutdelingen som hedrer de beste presentasjonene innen musikk gikk av stabelen i Los Angeles.

Kveldens store vinner var utvilsomt Beyoncé, som ble historisk som den mestvinnende artisten noensinne. Men det var en annen artist som også gjorde seg bemerket, både som pristaker og mer «privat».

Skuffet

Da Grammys-vert Trevor Noah under utdelingen plutselig gikk bort til Adeles bord, skulle hun nemlig få sitt livs overraskelse. Noah kunne fortelle at det var én person Adele lenge hadde ønsket å treffe.

– Den Adele alltid har ønsket å møte er Dwayne Johnson … Og jeg fant ut at han er en stor fan av deg også, sa Noah, til en Adele som så både glad og forventningsfull ut.

Bare et år tidligere hadde Adele nemlig sagt at hun kom til «å gråte» om hun noen gang fikk møte Dwayne «The Rock» Johnson, skriver Daily Mail.

Men om Adele trodde hun skulle få møte actionhelten, som altså også går under navnet «The Rock», nettopp i kveld, skulle hun snart bli skuffet. Grammy-verten fortalte nemlig at han ikke hadde Johnson her i kveld. Men derimot en fyr ved navn … The Rock!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer