Brudd Charlotte Casiraghi:

Hevder Charlotte Casiraghi avbrøt forlovelsen åtte uker etter fødselen - nå langer tobarnsmoren ut mot sladderpressen

Avviser bruddryktene.

AVVISER BRUDD: Våren 2017 ble det kjent at Charlotte Casiraghi, medlem av Monacos fyrstefamilie, hadde funnet lykken med den franske filmregissøren Dimitri Rassam. Her fra det tradisjonsrike Roseballet i Monaco ett år senere. Da var hun gravid med parets første felles barn. FOTO: NTB Scanpix
AVVISER BRUDD: Våren 2017 ble det kjent at Charlotte Casiraghi, medlem av Monacos fyrstefamilie, hadde funnet lykken med den franske filmregissøren Dimitri Rassam. Her fra det tradisjonsrike Roseballet i Monaco ett år senere. Da var hun gravid med parets første felles barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 23. oktober 2018 kunne Charlotte Casiraghi (32) og forloveden Dimitri Rassam (37) juble over at de hadde blitt foreldre til sitt første felles barn - en liten gutt som har fått navnet Balthazar.

Men småbarnslykken skulle få en brå slutt. Bare åtte uker etter at sønnen kom til verden hevdet det spanske magasinet Hola! at Charlotte og den franske filmregissøren Dimitri skulle ha brutt forlovelsen. Dette avviser nå paret, via PR-agent Dominique Segall, i en felles pressemelding gjengitt av magasinet People:

«Mademoiselle Charlotte Casiraghi og Monsieur Dimitri Rassam føler seg krenket av sladderpressen, og ønsker formelt å avvise alle former for uriktige rykter som nå sirkulerer om deres separasjon. Forklaringen på denne kyniske og falske informasjonen er enkel: de ønsker å portrettere en konflikt, som aldri har funnet sted, med mål om å tjene på det, fordi en kunngjøring om et brudd alltid motiverer til økt salg. På bakgrunn av disse sårende ryktene, som går utover dem selv, deres barn og de nærmeste, har de bestemt seg for å spørre sin advokat om å ta initiativ til å starte en rettslig prosess, hvor muligheten er at dette går rettens vei.»

Deler av det spanske Hola!-intervjuet, som ble publisert 2. januar 2019, blir gjengitt i søstermagasinet Hello!, og her kom det frem at parets sterke personligheter skal ha ødelagt forholdet.

- De har begge så sterke personligheter, og etter fødselen innså de at forholdet ikke funker lenger, skal en anonym kilde nær paret ha uttalt til Hola!

Charlotte Casiraghi, som er datteren til prinsesse Caroline (61) av Monaco, ble sammen med filmregissøren våren 2017, og året etter viste de seg offentlig for første gang under det tradisjonsrike Roseballet i Monaco. Da bar Charlotte på en hemmelighet - som snart skulle bli avslørt - nemlig at hun ventet barn med forloveden.

TOBARNSMOR: Dette bildet er tatt av Charlotte Casiraghi og sønnen Balthazar utenfor leiligheten hennes i Paris i slutten av desember. Fra før har hun sønnen Raphaël (4) med ekskjæresten Gad Elmaleh. FOTO: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Dette bildet er tatt av Charlotte Casiraghi og sønnen Balthazar utenfor leiligheten hennes i Paris i slutten av desember. Fra før har hun sønnen Raphaël (4) med ekskjæresten Gad Elmaleh. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Charlotte Casiragi - tobarnsmor og verdens mest ettertraktede moteprinsesse!

Bryllupsplanene er allerede lagt

Bryllupet skulle ifølge Hello! stå allerede i juni 2018, men på grunn av graviditeten ble den utsatt. Planen var å avholde selve bryllupsseremonien i Monaco, for siden å ha bryllupsfesten på den italienske øya Pantelleria, hvor Dimitris mor Carole Bouquet (61) - som er en kjent fransk skuespiller og tidligere modell - har en herskapelig vingård.

Ifølge People skal bryllupet stå senere i 2019.

Fra før har Charlotte Casiraghi sønnen Raphaël (4) med ekskjæresten Gad Elmaleh (47), mens Dimitri har datteren Dasha (7) med sin russiske modell-ekskone Masha Novoselova (33). De var gift i perioden 2010 til 2016.

FYRSTEFAMILIEN: Charlotte Casiraghi er datteren til prinsesse Caroline av Monaco, og barnebarnet til avdøde fyrstinne Grace og fyrst Rainier III. FOTO: NTB Scanpix
FYRSTEFAMILIEN: Charlotte Casiraghi er datteren til prinsesse Caroline av Monaco, og barnebarnet til avdøde fyrstinne Grace og fyrst Rainier III. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien av Monaco?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer