Suri Cruise

Hevder det er én spesiell grunn til at Suri ikke har sett faren på 10 år

Kjendisdatteren Suri Cruise er en tro kopi av sine verdensberømte foreldre.

SURI CRUISE: Kjendisdatter Suri Cruise i New York i mars 2022. FOTO: NTB
SURI CRUISE: Kjendisdatter Suri Cruise i New York i mars 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenge før hun kom til verden, i april 2006, var Suri Cruise på «alles lepper».

Som datter av et datidens hotteste kjendispar, var mange nysgjerrig på hvordan hun så ut, hvem hun var og om hun kommer til å følge i stjerneforeldrenes fotspor. Og nå i ettertid kan vi se at hun er blitt en tro kopi av sine verdensberømte foreldre!

Som datter av skuespillerne Katie Holmes (43) og Tom Cruise (59) ble hun jaktet på av paparazzier fra det øyeblikket hun ble født, og mamma Katie har gjort alt i sin makt for å skåne datteren for jaget fra fotografene.

På sin offisielle Instagram-konto har hun likevel delt private bilder i anledning datterens fødselsdag og andre milepæler i livet, og da Suri fylte 15 år delte hun et rørende innlegg og det samme gjorde hun på morsdagen i 2021.

Da takket hun for morskapet, og for at hun får være nettopp Suris mor.

Ba om skilsmisse for å komme seg ut av Scientologikirken

Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. Bryllupet fant sted i Italia, og var et bryllup i regi av Scientologikirken - en trosretning Tom Cruise fikk Katie Holmes til å bli en del av da de to begynte å date i 2005.

Det var nettopp Scientologikirken som skulle bli ekteparet Holmes/Cruises død. Etter hvert som årene gikk, følte Katie Holmes seg stadig mer fanget av scientologimiljøet - og fryktet for datterens ve og vel.

Sommeren 2012 var skilsmissen et faktum. Etter bruddet mistet Suri Cruise kontakten med sin verdensberømte far, til tross for at han fikk forhandlet frem 10 dager månedlig samvær, og den dag i dag har de to et anstrengt forhold.

Far og datter er ikke blitt fotografert sammen offentlig siden de skilte seg for nå 10 år siden. Mamma Katie og datteren Suri flyttet fra Los Angeles til New York etter bruddet, der Suri har gått på privatskole på Manhattan.

DET SISTE BILDET: Suri og pappa Tom Cruise er ikke blitt sett offentlig sammen siden sommeren 2012. FOTO: NTB
DET SISTE BILDET: Suri og pappa Tom Cruise er ikke blitt sett offentlig sammen siden sommeren 2012. FOTO: NTB Vis mer

Til det amerikanske magasinet UsMagazine fortalte det tidligere medlemmet av Scientologikirken, Samantha Domingo, at det er én spesiell grunn til at Hollywood-stjernen Tom Cruise ikke har sett datteren på 10 år.

- Han får ikke lov til å ha et forhold til datteren og se henne, fordi hun ikke lenger er medlem av Scientologikirken, hevdet Domingo i 2019, som selv brøt med trosretningen i 2004.

Sterk og selvstendig

Selv om paparazziene har roet seg kraftig, sammenlignet med de første leveårene av Suris liv, blir hun stadig fotografert i bybildet i New York - og ofte sammen med moren Katie Holmes.

I BYBILDET: Katie Holmes og datteren Suri Cruise har bodd i New York siden 2012. De blir ofte observert i storbymetropolens travle gater, som her sommeren 2019. FOTO: NTB
I BYBILDET: Katie Holmes og datteren Suri Cruise har bodd i New York siden 2012. De blir ofte observert i storbymetropolens travle gater, som her sommeren 2019. FOTO: NTB Vis mer

Det er ingen tvil om at de to har et svært nært forhold, og ofte blir de observert arm i arm i New Yorks gater. I et intervju med det amerikanske magasinet InStyle i 2020 åpnet Dawson's Creek-stjernen opp om morsrollen og datteren.

- Mitt største mål har vært å oppdra henne til å bli selvstendig. Sørge for at hun er hundre prosent seg selv, og sterk, selvsikker og kapabel. Og å vite nettopp det. Hun er blitt veldig sterk, og har alltid hatt en sterk personlighet.

MOR OG DATTER: Suri Cruise og Katie Holmes har et nært og varmt forhold. FOTO: NTB
MOR OG DATTER: Suri Cruise og Katie Holmes har et nært og varmt forhold. FOTO: NTB Vis mer

I det samme Instyle-intervjuet åpnet hun også opp om datterens første leveår, og hvordan det var for dem å bli jaktet på av Hollywood-paparazziene til enhver tid.

- Vi ble forfulgt mye da hun var liten. Jeg ville at hun skulle få lov til å være ute, så jeg tok henne med til parker klokken seks om morgenen slik at ingen kunne se oss.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer