Meghan og Harry

Hevder slottet delte bekymringer om sønnens hudfarge

- Jeg kommer aldri til å dele den samtalen, forteller prins Harry.

OPPSIKTSVEKKENDE: I Oprah-intervjuet forteller Meghan at det ble delt bekymringer og samtaler om sønnens hudfarge. Foto: NTB
OPPSIKTSVEKKENDE: I Oprah-intervjuet forteller Meghan at det ble delt bekymringer og samtaler om sønnens hudfarge. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det store Oprah-intervjuet til hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, ble sendt på amerikansk TV 7. mars. Medier over hele verden har derfor sittet klare i løpet av natten for å høre hva paret har å si.

I uken som ledet opp mot dette intervjuet, ble det nemlig sluppet noen klipp hvor det ble kjent at det ikke var noen temaer som var forbudt å snakke om under dette intervjuet.

Det var derfor mange som var veldig spente på å høre hva paret hadde å si.

Den første delen av intervjuet var kun med Meghan. Harry kom inn for siste halvdel. Det er i denne halvdelen vi blant annet får vite kjønnet på hertugparets andre barn. Les mer her!

AVSLØRTE KJØNNET: Hertugparet av Sussex kunne fortelle at terminen er i sommer og hvilket kjønn barnet har. Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB
AVSLØRTE KJØNNET: Hertugparet av Sussex kunne fortelle at terminen er i sommer og hvilket kjønn barnet har. Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB Vis mer

Før den tid hadde Meghan fortalt Oprah om hvorfor deres førstefødte, Archie, ikke fikk tittel som prins da han ble født. Søskenbarna George, Charlotte og Louis har alle det, så hvorfor ikke ham?

Ifølge Se og Hør har det britiske hoffet har tidligere meddelt at hertugparet har valgt å ikke gi sønnen noen av familiens titler, men samtidig har de ikke noe imot at Archie får hans rettmessige tittel når Charles blir konge, som da vil bli Hans Kongelige Høyhet, prins Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

BURSDAGSBARN: Meghan og Harrys sønn, Archie, fyller ett år 6. mai. I den anledning er det blitt delt en ny video. Vis mer

I intervjuet med Oprah forteller Meghan at det ble bestemt at Archie hverken fikk en tittel eller noe form for sikkerhet, og at dette ikke var deres avgjørelse. Samtidig som denne diskusjonen foregår bak slottets lukkede dører, oppstår en ny og oppsiktsvekkende samtale.

- Det var flere bekymringer og samtaler om hvor mørk huden hans kom til å bli, forteller Meghan.

Som med resten av oss, blir Oprah sittende med et sjokkert blikk i ansiktet: «Hva?», sier programlederen.

Meghan blir stille.

I den andre halvdelen av intervjuet, når Harry blir med sin kone, drar Oprah dette temaet opp igjen. Det er nemlig prinsen som skal ha hatt denne samtalen med noen. Med hvem får vi ikke vite.

- Jeg kommer aldri til å dele den samtalen, forteller Harry.

Han fortsetter med å si at det var et kleint øyeblikk og at han var sjokkert.

- Kan du si hva spørsmålet var?, spør Oprah.

- Nei, jeg er ikke komfortabel med å dele det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer