Lizzie McGuire

Hilary Duff gjør comeback som «Lizzie McGuire»

31-åringen skal spille Lizzie McGuire igjen i ny Disneyproduksjon, og i serien har hun visstnok drømmekjæresten i boks. Men hvem er det?

NY RUNDE LIZZIE FOR HILLARY: Nylig ble det annonsert at Disney vil lage en ny runde av serien Lizzie Mcguire fra tidlig 2000-tallet (som også ble film) med Hillary Duff i hovedrollen som en ung voksen Lizzie. Nå lurer fansen på hvem som skal spille gutterollene. Foto: NTB Scanpix
NY RUNDE LIZZIE FOR HILLARY: Nylig ble det annonsert at Disney vil lage en ny runde av serien Lizzie Mcguire fra tidlig 2000-tallet (som også ble film) med Hillary Duff i hovedrollen som en ung voksen Lizzie. Nå lurer fansen på hvem som skal spille gutterollene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disney fortsetter å støvsuge arkivet for klassikere «til glede for nye seere» som skal lanseres på deres nye strømmetjeneste Diseny+, og nylig ble det klart at Hillary Duff (31) har takket ja til en nyinnspilling av suksesserien Lizzie McGuire.

Er du i riktig alder husker du kanskje gjennombruddet til Duff, som spilte 13-åringen Lizzie som drømte om å bli populær på skolen. Serien var en kjempesuksess for Disney, med en rekke spin off-produkter som CD-er, bøker, klær og etterhvert kinofilm.

Vis mer Vis mer
DA OG NÅ: Lizzie som 13 og Hillary Duff som 31. Søtnoser begge to. Foto: Disney/NTB Scanpix
DA OG NÅ: Lizzie som 13 og Hillary Duff som 31. Søtnoser begge to. Foto: Disney/NTB Scanpix Vis mer

Lizzie har funnet drømmekjæresten

Ifølge Duff selv som delte nyheten på sosiale medier etter at det først ble kunngjort på en Disney-konferanse, har Lizzie klart seg rimelig bra, og har jobber som assistent for en dekoratør mens hun forsøker å navigere sosialt i New York.

I motsetning til Duff selv som har to barn allerede, har ikke Lizzie etablert familie.

- Jeg må nok gå dypere inn i det nå, ettersom Lizzie som trettenåring lå nærmere meg som person, enn Lizzie på 30, sier Duff til magasinet People.

Hvilke andre skuespillere som er med er ikke klargjort ennå, men Duff fortalte selv på scenen under Disney-arrangementet at Lizzie har funnet drømmekjæresten - som for øvrig eier en kul Soho-restaurant.

Hvem er drømmekjæresten? Ble det kompisen Gordo? Han som fansen alltid håpet på, eller forble han i vennesonen? Tiden vil vise.

FØR OG NÅ: Gordo lever videre. Faktisk har fansen engasjert seg stort i å spore opp Gordo som lever et forholdsvis anonymt liv i New York. Foto: Disney/Instagram
FØR OG NÅ: Gordo lever videre. Faktisk har fansen engasjert seg stort i å spore opp Gordo som lever et forholdsvis anonymt liv i New York. Foto: Disney/Instagram Vis mer

Skuespilleren Adam Lamberg som spilte Gordo er i hvert fall den som i dag er lengst unna en skuespillerkarriere, han jobber nå på et irsk kultursenter i New York, etter å ha studert geografi og holder en lav profil.

En annen mulighet er at Lizzie faktisk kapret kjekkasen Ethan som hun alltid hadde et crush på.

KJEKK OG FORTSATT KJEKK: Joda, Ethan var kjekk , men Clayton er enda kjekkere! Foto: Disney/Instagram.
KJEKK OG FORTSATT KJEKK: Joda, Ethan var kjekk , men Clayton er enda kjekkere! Foto: Disney/Instagram. Vis mer

Skuespiller Clayton Snyder er i alle fall fortsatt kjekk, og er kanskje ikke vond å be om å bli med i en nyinnspilling ettersom han i følge egen Instagram-profil fortsatt sysler med skuespilleri, ved siden av satsingen på vannpolo.

Vi vet ennå ikke når nyinnspillingen vil ha premiere, men vi håper det blir om ikke så altfor lenge!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer