Hillary Clinton:

Hillary Clinton avslører hvorfor hun valgte å bli værende med ektemannen Bill etter utroskapsskandalen

- Til tider var jeg svært usikker på om ekteskapet vårt kunne overleve.

HILLARY CLINTON: Denne uken kommer Hillary Clintons nye bok «What Happened», hvor hun tar et kraftig oppgjør med dem som har hevdet hun og Bill Clintons ekteskap bare er et spill for galleriet. FOTO: NTB scanpix
HILLARY CLINTON: Denne uken kommer Hillary Clintons nye bok «What Happened», hvor hun tar et kraftig oppgjør med dem som har hevdet hun og Bill Clintons ekteskap bare er et spill for galleriet. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«I did not have sexual relations with that woman» sa president Bill Clinton i 1998, selv om det senere viste seg at han i høyeste grad hadde hatt et forhold til den 22-årige praktikanten i Det hvite hus, Monica Lewinsky.

Ekteskapet mellom Hillary Clinton (69) og den tidligere presidenten Bill Clinton har ofte fått sin plass i mediene, selv om de færreste egentlig vet så mye privat om Clinton-paret. Er det derimot én ting som gjentatt har fått sin spalteplass er det utroskapsskandalen i 1998. Siden den gang har Hillary møtt mye kritikk fra offentligheten for å holde ved sin mann. Likevel har hun valgt å holde ekteskapet svært privat - helt til nå.

MYE OPPMERKSOMHET: Utroskapsskandalen mellom Bill Clinton og Monica Lewinsky i 1998 vakte mye oppmerksomhet. Nå snakker Hillary Clinton ut om ekteskapet i sin nye bok. FOTO: NTB Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Utroskapsskandalen mellom Bill Clinton og Monica Lewinsky i 1998 vakte mye oppmerksomhet. Nå snakker Hillary Clinton ut om ekteskapet i sin nye bok. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Elsker jeg ham fortsatt?

I et utdrag fra hennes ferske bok «What Happened», gir hun oss et innblikk fra fjorårets meget innholdsrike presidentvalgkamp mot Donald Trump (71) - i tillegg til at hun letter på sløret og er svært privat når det kommer til hennes ekteskap med Bill. Hun tar et kraftig oppgjør med dem som har hevdet hun og Bill Clintons ekteskap bare er et spill for galleriet - og forklarer hvorfor hun valgte å stå ved og bli værende med ektemannen, selv om han ble sett på som en synder blant folket. (Psst: Derfor stilte ekteparet Clinton i lilla!)

- Det var tider hvor jeg var svært usikker på om ekteskapet vårt kunne eller skulle overlever, skriver hun i sin nye bok, ifølge CNN, som har fått tak i et eksemplar.

- Men på de dagene stilte jeg meg selv spørsmålene som betydde mye for meg: elsker jeg ham fortsatt? Og kan jeg fortsatt være i dette ekteskapet uten å miste meg selv? Ikke være sint eller bitter? Svarene var alltid ja.

LES OGSÅ: En gang utro, alltid utro. Eller?

Hillary skriver videre at det er «mange, mange fler glade dager enn triste eller sinte dager med Bill, til tross hva folk tror».

Ifølge kanalen er også boka proppfull av kritikk mot Trump, kampanjen hans og presidenten han har blitt. Clinton, som ble kjent for å være en kandidat som ikke nådde godt nok fram til folket, innrømmer at hun sleit med å si hva hun egentlig mente.

LES OGSÅ: Her er alt du trenger å vite om Trump-barna
LES OGSÅ: Slik avslører kroppen deg når du lyver

Boka «What Happened» blir utgitt 12. september.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer