Tyra Banks

Hinter om ny Coyote Ugly-film

Tyra Banks avslører at det er planer om enten en ny film eller serie!

COYOTE UGLY: Tyra Banks (t.v.) hinter om at en oppfølger er på vei. Foto: Moviestore/REX (1544509a)
COYOTE UGLY: Tyra Banks (t.v.) hinter om at en oppfølger er på vei. Foto: Moviestore/REX (1544509a) Vis mer
Publisert

Det er hele 20 år siden filmen «Coyote Ugly» kom ut. Filmen, hvor stjerner som Tyra Banks (46) og Piper Perabo (43) har noen av rollene, er kanskje ikke den mest prisvinnende gjennom tidene, men likevel er det mange som har et forhold til den.

Vi møter den unge, lovende låtskribenten Violet (Perabo) som flytter til New York for å starte en karriere av lidenskapen hennes. Men nåløyet i bransjen er ganske så smalt, så jobbtilbudene er det ikke mange av. En dag dukker det opp et tilbud, men det er som bartender på Coyote Ugly. Violet blir ganske sjokkert når hun ser at dette ikke er hvilken som helst bar, men kanskje viser det seg å være starten på noe stort?

20 år har gått og folk snakker fremdeles om filmen. Da Tyra Banks denne uken gjestet talkshowet til Kelly Clarkson (38) kom nemlig filmen opp under intervjuet.

Banks, som for tiden er programleder for den amerikanske versjonen for «Skal Vi Danse», kan avsløre at de den dagen hadde planer om å snakkes angående en gjenforening.

Se klippet fra 6:58

«Vi snakket om å lage Coyote Ugly 2 eller en serie», forteller Tyra på talkshowet.

Siden supermodellen ytret de ordene har det tatt helt av i sosiale medier og blant en rekke medier. Entertainment Weekly og E! Online er blant dem som har omtalt nyheten.

Det ser ut til at det er mange som ønsker en oppfølger til denne filmen, så nå er det bare å krysse fingrene og håpe at det skjer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer