Gwyneth Paltrow og Goop:

Historien bak vaginaduftlyset til Gwyneth Paltrow

Elton John skal visstnok ha kjøpt hundrevis av produktet!

SKAPER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrows livsstilsmerkevare Goop har havnet på forsider av en rekke medier for flere grunner. En av dem er vaginaduftlyset de lanserte. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrows livsstilsmerkevare Goop har havnet på forsider av en rekke medier for flere grunner. En av dem er vaginaduftlyset de lanserte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«This smells like my vagina» heter duftlyset til Gwyneth Paltrow (47). Ja, du leste rett. For noen måneder siden lanserte skuespilleren et duftlys gjennom helse- og livsstilsmerkevaren sin Goop.

Duftlyset, som skal lukte både «funny, gorgeous, sexy og beautifully unexpected», fikk navnet «This smells like my vagina». Alt tyder altså på at nylanseringen til forretningskvinnen lukter som vaginaen hennes.

VAGINADUFTLYS: Dette duftlyset til Gwyneth Paltrow koster hele 750 kroner og ble ustolgt idet det kom i butikk. Foto: Goop
VAGINADUFTLYS: Dette duftlyset til Gwyneth Paltrow koster hele 750 kroner og ble ustolgt idet det kom i butikk. Foto: Goop Vis mer

Like etter slipper også Paltrow og Goop-gjengen Netflix-serien «The Goop Lab». En «dokumentar»-serie i seks deler om Goop-firmaet. En serie som er blitt slaktet av flere, deriblant Dagbladet.

I Christopher Pahles anmeldelse står det følgende:

«At de seks halvtimes episodene defineres som dokumentar, må tolkes i ordets alder videste betydning. Her finnes ikke en tøddel av journalistisk integritet, et gram av vitenskapelig nysgjerrighet, en knivsodd selvrefleksjon, eller et eneste kritisk spørsmål. Når Gwyneth holder hoff er alt amazing, alt er wow, alt er fascinating, og ingenting er sagt med en overbevisning som når helt opp til øynene.»

I serien får vi nemlig se en rekke kontroversielle hendelser. Røyking av fleinsopp på Jamaica, Gwyneth som forteller om at hun har tatt MDMA med mannen sin og at skuespilleren selv får en blodig vampyransiktsbehandling - for å nevne noe.

GWYNETH PALTROW. Foto: NTB Scanpix
GWYNETH PALTROW. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Historien bak vaginaduftlyset

Det er ingen tvil om at Paltrow har preget mange overskrifter i mediene det siste året, men det tok virkelig helt av da vaginaduftlyset ble lansert. Spørsmålene ble mange.

Lukter det faktisk som henne? Er det meningen at man skal ha det i nærheten av sitt eget underliv? Hva er egentlig greia?

Nylig gjestet Gwyneth Paltrow Jimmy Kimmels talkshow, og med det fikk vi svaret. Kimmel forteller nemlig gjesten sin at han er stor fan av Goop, men tuller også med Paltrow når han spør henne om hun har «stukket hodet sitt inni en bikube eller melket en geit i det siste».

Etter hvert må talkshowverten spørre om duftlyset alle har snakket om. Hvordan var det det egentlig oppsto?

Duftlyset er laget av Heretic, som eies av Douglas Little. Han lager alle duftene til Goop. En dag luktet Paltrow og Little på en rekke dufter og det var da skuespilleren sa følgende om en av duftene: «This smells like my vagina».

Hun sier til Kimmel at hun sa det som en spøk, men så slo tanken henne: «Hvor kult hadde det ikke vært om noen faktisk hadde gjort det?»

Little lagde lyset, men Paltrow trodde han bare lagde det ene. Plutselig befant lyset seg på Goop så alle kunne kjøpe det. Og det gjorde folk! Duftlyset ble raskt utsolgt, og blant dem som kjøpte nylanseringen var selveste Elton John (72).

STOR FAN: Vaginaduftlyset har tydelig falt i smak hos Elton John. Han skal nemlig ha kjøpt hundrevis av det! Foto: NTB Scanpix
STOR FAN: Vaginaduftlyset har tydelig falt i smak hos Elton John. Han skal nemlig ha kjøpt hundrevis av det! Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med The Cut kan nemlig Douglas Little avsløre at John kjøpte flere lys! Det kommer også frem i intervjuet Kimmel har gjort med Paltrow.

«Vi har hørt at han visstnok skal ha kjøpt hundrevis av dem», sier Paltrow.

Elton John var nok blant de mange som lurte på hva dette lyset faktisk luktet. Helt på slutten av intervjuet med Kimmel kan Paltrow avsløre at det ikke er meningen at det skal lukte som hennes underliv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer