Gwyneth Paltrow og Goop:

Historien bak vaginaduftlyset til Gwyneth Paltrow

Elton John skal visstnok ha kjøpt hundrevis av produktet!

SKAPER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrows livsstilsmerkevare Goop har havnet på forsider av en rekke medier for flere grunner. En av dem er vaginaduftlyset de lanserte. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Gwyneth Paltrows livsstilsmerkevare Goop har havnet på forsider av en rekke medier for flere grunner. En av dem er vaginaduftlyset de lanserte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«This smells like my vagina» heter duftlyset til Gwyneth Paltrow (47). Ja, du leste rett. For noen måneder siden lanserte skuespilleren et duftlys gjennom helse- og livsstilsmerkevaren sin Goop.

Duftlyset, som skal lukte både «funny, gorgeous, sexy og beautifully unexpected», fikk navnet «This smells like my vagina». Alt tyder altså på at nylanseringen til forretningskvinnen lukter som vaginaen hennes.

Like etter slipper også Paltrow og Goop-gjengen Netflix-serien «The Goop Lab». En «dokumentar»-serie i seks deler om Goop-firmaet. En serie som er blitt slaktet av flere, deriblant Dagbladet.

I Christopher Pahles anmeldelse står det følgende:

«At de seks halvtimes episodene defineres som dokumentar, må tolkes i ordets alder videste betydning. Her finnes ikke en tøddel av journalistisk integritet, et gram av vitenskapelig nysgjerrighet, en knivsodd selvrefleksjon, eller et eneste kritisk spørsmål. Når Gwyneth holder hoff er alt amazing, alt er wow, alt er fascinating, og ingenting er sagt med en overbevisning som når helt opp til øynene.»

I serien får vi nemlig se en rekke kontroversielle hendelser. Røyking av fleinsopp på Jamaica, Gwyneth som forteller om at hun har tatt MDMA med mannen sin og at skuespilleren selv får en blodig vampyransiktsbehandling - for å nevne noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer