Ellen Degeneres

Historisk øyeblikk under folkets pristudeling

Ellen DeGeneres vant sin 22. People's Choice-pris.

PEOPLE'S CHOICE AWARDS: Ellen DeGeneres ble historisk etter at hun vant sin 22. pris under nattens utdeling. Foto: AFP
PEOPLE'S CHOICE AWARDS: Ellen DeGeneres ble historisk etter at hun vant sin 22. pris under nattens utdeling. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi fortsetter med nyårets prisutdelingsesong, og denne gangen var det folket som skulle få tale. I natt, norsk tid, gikk nemlig People's Choice Awards av stabelen i Los Angeles. Den røde løperen hadde nok en gang blitt rullet ut i den solfylte storbyen, og kjendisene sto klare på rekke og rad. En hel mengde priser skulle deles ut i kveld, og noen av verdens største stjerner var nominert til dem.

Ellen DeGeneres (58), talkshow-vert og stemmen bak fisken «Dory» i «Finding Nemo» og «Finding Dory», ble i natt historisk i People's Choice-sammenheng etter at hun tok hjem sin 22. pris fra denne prisutdelingen. På scenen sto Justin Timberlake (35) klar til å dele ut en av tre priser hun vant denne kvelden og hadde følgende å si om prisvinneren:

«Hun er en av mine beste venner og en av de beste menneskene på denne planeten. Ingen fortjener denne prisen mer; the one and only, Ellen DeGeneres.»

Du kan se takketalen til talkshow-verten selv i videoen under. 

LES OGSÅ: Slik skremmer du bort nervene og holder verdens beste tale

Se alle antrekkene fra den røde løperen

Men var er vel en prisutdeling uten en rød løper? Det var ikke bare Ellen DeGeneres som hadde møtt opp for å delta på årets People's Choice Awards. Sofia Vergara (44), Blake Lively (29), Ruby Rose (30), Sarah Jessica Parker (51), Jennifer Lopez (47), og mange, mange flere sto klare ved den røde løperen for å bli knipset av et hav av fotografer.

Sofia Vergara vant prisen for beste skuespiller i en tv-seriekomedie, Melissa McCarthy fikk prisen for beste skuespiller i en komedie, Blake Lively tok hjem prisen for beste skuespiller i en dramafilm, prisen for beste skuespiller i en tv-krimserie gikk til Jennifer Lopez, mens Sarah Jessica Parker tok hjem prisen for «Premium Series Actress».

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump under årets Golden Globes

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer