«Hjem til jul»: Se første smakebit på den nye sesongen

Se hvilke skuespillere som kommer tilbake – og hvilke kjente fjes som debuterer!

SUKSESS: Ida Elise Broch spiller hovedrollen som Johannes i Netflix' «Hjem til jul». FOTO: Netflix
SUKSESS: Ida Elise Broch spiller hovedrollen som Johannes i Netflix' «Hjem til jul». FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

NB: Spoiler for første sesong av «Hjem til jul» følger.

I fjor ble første sesong av «Hjem til jul» sluppet på Netflix. Nå, et snaut år senere, er andre sesong rett rundt hjørnet – og det er langt ifra overraskende.

Serien ble nemlig den mest sette i Norge noensinne.

Millioner benket seg ned foran skjermen for å se «evig single» Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), prøve å finne seg en kjæreste før julaften.

Hun orker nemlig ikke én julemiddag til sittende mellom sine små tvillingnevøer. Moren unnskylder det med at Johanne er så flink med barna, men innerst inne vet hun at det moren egentlig mener, er at hun ikke er stor nok til å ha voksenplass ved bordet før hun er i et seriøst forhold ...

LEI: «Hjem til jul»-karakteren Johanne får ikke voksenplass ved middagsbordet før hun har funnet seg kjæreste. FOTO: Netflix
LEI: «Hjem til jul»-karakteren Johanne får ikke voksenplass ved middagsbordet før hun har funnet seg kjæreste. FOTO: Netflix Vis mer

Gjennom den første sesongen, dukket det opp flere potensielle romanser for Johanne.

Én av dem er så mye eldre enn henne at han gikk på skole med moren, en annen er lege på sykehuset hun jobber som sykepleier. En tredje er irriterende sporty (men snill!) fyr som heter Stein, en fjerde en kvinnelig kollega og en femte en svensk, festglad unggutt.

LES OGSÅ: – Gruet meg veldig til sexscenen

HETT PÅ DANSEGULVET: Johannes svenske flørt ble spilt av «Quicksand»-stjernen Felix Sandman. FOTO: Netflix
HETT PÅ DANSEGULVET: Johannes svenske flørt ble spilt av «Quicksand»-stjernen Felix Sandman. FOTO: Netflix Vis mer

Etter seks episoder med prøving og feiling, ender det med at Johanne drar i julemiddag med familien alene – men så ringer det på døra.

Forrige sesong endte med andre ord med en god, gammeldags «cliffhanger». Så, mon tro hvem Johanne åpnet døren for for ett år siden?

Det får vi nok svaret på når andre sesong av «Hjem til jul» endelig har premiere 18. desember.

Se første teaser under:


Hovedrolleinnhaver Broch er naturligvis én av karakterene som er med videre i sesong to. Det samme gjelder Dennis Storhøi (60), programleder Stian Blipp (30), musiker Gabrielle Leithaug (35) og Oddgeir Thune (42).

I tillegg har noen nye – men kjente – ansikter blitt tilføyet på rollelisten: Deriblant skuespiller Edward Schultheiss (44) og artist Dagny Norvoll Sandvik (30).

Førstnevntes rolle vet man lite om, men et promobilde av sistnevnte, avslører at hun portretterer sykepleieren Lisa.

LES OGSÅ: Stian Blipp om den fineste kjærestegaven han har gitt

NYE TILSKUDD: Edward Schultheiss og artist Dagny Norvoll Sandvik, best kjent kun ved fornavnet sitt, dukker opp i andre sesong av «Hjem til jul». FOTO: Netflix
NYE TILSKUDD: Edward Schultheiss og artist Dagny Norvoll Sandvik, best kjent kun ved fornavnet sitt, dukker opp i andre sesong av «Hjem til jul». FOTO: Netflix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer