Ryan Reynolds

Hjerteknust tenåring fikk støtte av Ryan Reynolds på Twitter

Når vi trodde vi ikke kunne elske ham mer, liksom...

RYAN REYNOLDS: Skuespilleren svarte hjerteknust tenåring på Twitter etter at hun postet bilder fra ballet sitt. Foto: Reuters
RYAN REYNOLDS: Skuespilleren svarte hjerteknust tenåring på Twitter etter at hun postet bilder fra ballet sitt. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss har nok kjent på kjærlighetssorg en eller annen gang. Da er det fint å få støtte fra de rundt seg - eller Ryan Reynolds (40) for den saks skyld. Ei tenåringsjente ved navn Gabi Dunn var nylig på ball på sin videregående skole i USA. Hun dro på ballet med kjæresten sin, men dessverre tok forholdet slutt bare noen dager etterpå. 

Det ble nok derfor ikke så gøy for Gabi å kikke på bildene hun hadde tatt sammen med eksen på ballet, og valgte derfor å ty til litt god, gammeldags redigering. Sluttresultatet er ganske så fantastisk:

«Det ble slutt mellom kjæresten min og meg noen dager etter ballet, så jeg bestemte meg for å redigere bildene litt», skriver Dunn på Twitter og legger ved de redigerte bildene og tagger en viss skuespiller på slutten. Ekskjæresten til Dunn har nemlig blitt byttet ut med selveste Ryan Reynolds.

Tweet-en hennes har fått ekstremt mye oppmerksomhet siden hun postet det 4. juli. Deriblant over 5000 retweets og over 47000 likerklikk. Noen svar har hun også fått. Blant annet fra Reynolds selv. Psst: Visste du at Ryan Reynolds har datet Alanis Morissette? 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer