Jennifer Lopez

Hollywood-kvinnene som elsker yngre menn

Fra Jennifer Lopez (46) og Casper Smart (28), til Kris Jenner (60) og Corey Gamble (35).

STJERNEPAR: Jennifer Lopez har vært sammen med 18 år yngre Casper i lengre tid, og den store aldersforskjellen er alt annet enn uvanlig i Hollywood. Foto: SipaUSA
STJERNEPAR: Jennifer Lopez har vært sammen med 18 år yngre Casper i lengre tid, og den store aldersforskjellen er alt annet enn uvanlig i Hollywood. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannlige Hollywood-stjerner skaper stadig overskrifter ved å skaffe seg kjærester som er langt yngre enn dem selv – men med tiden har også flere og flere kjendiskvinner gitt yngre partnere en sjanse. Mest kjent er kanskje forholdet mellom Demi Moore (53) og Ashton Kutcher (38); duoen var gift i seks år før lykken til slutt brast.

Under kan du se syv andre stjerner som er betydelig eldre enn personen de forelsket seg i. For disse kvinnene er alder virkelig bare et tall!

Shakira (39) og Gerard Pique (29)

Shakira traff fotballspiller Gerard Piqué i 2010, da han gjorde en opptreden i musikkvideoen til låten «Waka Waka (This Time For Africa». I 2012 avslørte den colombianske artistens at hun ventet barn med sin ti år yngre kjæreste – og i dag nyter stjerneparet tilværelsen som tobarnsforeldre i Barcelona.

Tina Turner (76) og Erwin Bach (59)

Artist Tina Turner traff tyske Erwin Bach på en fest i 1985 (den gang var hun 46 og han 29 år gammel), og de to har holdt sammen siden. I 2013 ble de omsider smidd i hymens lenker – beskjedent nok i vannkanten ved en innsjø nord i Sveits.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer