Jennifer Lopez

Hollywood-kvinnene som elsker yngre menn

Fra Jennifer Lopez (46) og Casper Smart (28), til Kris Jenner (60) og Corey Gamble (35).

STJERNEPAR: Jennifer Lopez har vært sammen med 18 år yngre Casper i lengre tid, og den store aldersforskjellen er alt annet enn uvanlig i Hollywood. Foto: SipaUSA
STJERNEPAR: Jennifer Lopez har vært sammen med 18 år yngre Casper i lengre tid, og den store aldersforskjellen er alt annet enn uvanlig i Hollywood. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannlige Hollywood-stjerner skaper stadig overskrifter ved å skaffe seg kjærester som er langt yngre enn dem selv – men med tiden har også flere og flere kjendiskvinner gitt yngre partnere en sjanse. Mest kjent er kanskje forholdet mellom Demi Moore (53) og Ashton Kutcher (38); duoen var gift i seks år før lykken til slutt brast.

Under kan du se syv andre stjerner som er betydelig eldre enn personen de forelsket seg i. For disse kvinnene er alder virkelig bare et tall!

Shakira (39) og Gerard Pique (29)

Shakira traff fotballspiller Gerard Piqué i 2010, da han gjorde en opptreden i musikkvideoen til låten «Waka Waka (This Time For Africa». I 2012 avslørte den colombianske artistens at hun ventet barn med sin ti år yngre kjæreste – og i dag nyter stjerneparet tilværelsen som tobarnsforeldre i Barcelona.

Tina Turner (76) og Erwin Bach (59)

Artist Tina Turner traff tyske Erwin Bach på en fest i 1985 (den gang var hun 46 og han 29 år gammel), og de to har holdt sammen siden. I 2013 ble de omsider smidd i hymens lenker – beskjedent nok i vannkanten ved en innsjø nord i Sveits.

Taylor Holland (73) og Sarah Paulson (41)

I desember i fjor overrasket «Two and a Half Men»-stjernen Taylor Holland med å avsløre at hun hadde funnet lykken i moden alder – med en langt yngre kvinne. Den gang ble det heftig spekulert i om den heldige utvalgte var «American Horror Story»-skuespiller Sarah Paulson (41), og ryktene har i ettertid har vist seg å stemme.

– Det er det mest utrolige og fantastiske som kunne skjedd i livet mitt, fortalte Taylor om romansen med den 32 år yngre skjønnheten ifølge People.

FORELSKET I MODEN ALDER: Taylor Holland avslørte i fjor at hun hadde funnet lykken med en yngre kvinne – det viste seg å være vakre Sarah Paulson, som blant annet er kjent fra «American Horror Story».​ Foto: Ap
FORELSKET I MODEN ALDER: Taylor Holland avslørte i fjor at hun hadde funnet lykken med en yngre kvinne – det viste seg å være vakre Sarah Paulson, som blant annet er kjent fra «American Horror Story».​ Foto: Ap Vis mer

Jennifer Lopez (46) og Casper Smart (28)

Jennifer Lopez fant lykken med 18 år yngre Casper Smart etter skilsmissen med artistkollega Marc Anthony (47) – men i 2014 begynte ryktene om et brudd å svirre etter at Casper ble beskyldt for å ha vært utro med en transeksuell modell.

Det ser dog bare ut til å ha vært en mindre hindring for paret; i dag virker de nemlig mer sammensveiset enn noensinne.

Av og til spør jeg ham: «Hvorfor finner du ikke en yngre kjæreste?»

– Av og til spør jeg ham: «Hvorfor finner du ikke en yngre kjæreste? Hvorfor vil du ha meg?». (...) Sannheten er at man aldri vet hva som kommer til å skje, så vi elsker å bare leve i nåtiden. Vi gjør hverandre lykkelige, sa stjernen om romansen i et intervju med People i 2013.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez skiftet ni ganger på én kveld

Susan Sarandon (69) og Jonathan Bricklin (31)

Etter å avsluttet til 23 år lange forhold med skuespillerkollega Tim Robbins (57), falt Susan Sarandon for Jonathan Bricklin. Den store aldersforskjellen gjorde paret til et yndet objekt for amerikanske medier, men hovedpersonene selv påstod i det lengste at det var en ubetydelig del av romansen.

– Det er en persons sjel som interesserer meg. Når du er forelsket spiller ikke lenger alder, kjønn eller hudfarge noen rolle, har Susan tidligere sagt i et intervju med Porter Magazine.

AV OG PÅ: I dag er det ukjent om Susan Sarandon og Jonathan Bricklin fortsatt er i et forhold eller ei. Duoen gjorde det slutt i 2015, men har blitt oberservert sammen flere ganger i ettertid. Foto: Skjermdump fra Twitter
AV OG PÅ: I dag er det ukjent om Susan Sarandon og Jonathan Bricklin fortsatt er i et forhold eller ei. Duoen gjorde det slutt i 2015, men har blitt oberservert sammen flere ganger i ettertid. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer

Kris Jenner (60) og Corey Gamble (36)

Kardashian-mamma og manager Kris Jenner (populært kalt «momager») ble i august 2014 sjekket opp av Corey Gamble, som til daglig er en del av teamet rundt Justin Bieber (22). Duoen fant umiddelbart tonen og – bare et par måneder etter deres første møte – ble det bekreftet at de var et par.

Til tross for at Kris' verdenskjente døtre var noe skeptiske til morens forhold med en 24 år yngre mann til å begynne med, har de nå tatt han inn i varmen. Kourtney Kardashian (36) gikk til og med så langt at hun i en gratulasjon på Coreys bursdag kalte ham for sine tre barns «bestefar».

Kate Hudson (36) og Nick Jonas (23)

I fjor begynte romanseryktene å svirre rundt skuespiller Kate Hudson og artist Nick Jonas etter at de to ble fotografert sammen, tilsynelatende på date, i Disneyland i Orlando. Kort tid senere dukket det også opp bilder av dem på middag sammen i Florida og på skiferie i California. Ingen av partene har foreløpig bekreftet at de er mer enn venner, men i et intervju med Complex snakket Nick svært varmt om den vakre blondinen.

- Kate er fantastisk. Vi har en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved ved den andre personen. Vi ser noe som er kjempevakkert i hverandre, fortalte «Jealous»-sangeren åpenhjertig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer