Sharon Stone

Hollywood-kvinnene som falt for MYE yngre menn

Kylie Minogue, Kris Jenner, Kate Moss: - Dagens kvinner har valg, er sterke, selvstendige og trenger ikke være avhengig av andre, sier eksperten om trenden.

Publisert
Sist oppdatert

At godt voksne menn finner seg yngre kvinner er liksom blitt en kjensgjerning i samfunnet - men det er ikke bare mannfolkene som kan ha det moro med de som er flere år yngre enn dem selv. Vi har sett flere gode eksempler på modne kvinner som faller for unge kjekkaser, og spesielt blant Hollywood-eliten er parene mange!

Se bare her:

1. Kate Moss (42) og greve Nikolai von Bismarck (28)
14 ÅRS FORSKJELL: Etter at den britiske supermodellen skilte lag med ektemannen Jamie Hince (47) i fjor sommer fant hun raskt lykken med den fjorten år yngre greven Nikolai von Bismarck. Som navnet tilsier er han tippoldebarnet til den tyske statsmannen Otto von Bismarck (1815 - 1898) - mannen som i 1862 ble utnevnt til statminister og utenriksminister i kongeriket Preussen av kong Vilhelm I av Tyskland (1797 - 1888) i 1862. Nikolai er en selvlært fotograf, og som 16-åring jobbet han tett med motefotograf Mario Testino. Han skal visstnok også ha datet prinsesse Beatrice (27) av York.

2. Cheryl Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (22)
10 ÅRS FORSKJELL: Den britiske popstjernen Cheryl falt i februar i år for det britiske One Direction-medlemmet Liam, og unggutten bekreftet romansen i mars da han la ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram. Han delte også en søt kjærlighetserklæring på den internasjonale kvinnedagen 8. mars. Den kan du se her

3. Julianne Moore (55) og Bart Freundlich (46)
9 ÅRS FORSKJELL: Den amerikanske skuespilleren begynte å date den amerikanske filmregissøren i 1996, og siden er de blitt foreldre til Caleb (19) og Liv (14). De giftet seg i 2003. Den Oscar-belønte skuespilleren har ved to anledninger spilt i ektemannens filmer.

4. Deborra-Lee Furness (60) og Hugh Jackman (47)
13 ÅRS FORSKJELL: Det australske skuespillerparet møttes i kulissene under en TV-innspilling i 1995, og året etter lovet de hverandre evig troskap. Etter at Deborra-Lee opplevde to spontanaborter valgte ekteparet å adoptere barna Oscar Maximillian (16) og Ava Eliot (11). Ondsinnede rykter har versert rundt ekteparet, og flere hevder at den populære «X-Men»-stjernen egentlig er homofil og bruker den 13 år eldre kona som skalkeskjul. I et intervju med det amerikanske nyhetsmagasinet «60 Minutes» i 2013 uttalte ekteparet seg om de tilsynelatende usanne homoryktene:

- For meg er det uansett ikke den mest interessante greia med en person. Men jeg blir frustrert på vegne av Deb, for jeg blir oppgitt når jeg ser at hun blir gal av spørsmålene, sa Jackman.

- Dersom han var homofil, ja, da hadde han sagt at han var homofil. Men det er frustrerende ettersom det ikke er noe sannhet i ryktene, sa Deborra-Lee i samme intervju.

5. Samantha Taylor-Wood (49) og Aaron Taylor-Johnson (26)
23 ÅRS FORSKJELL: Det skapte furore i 2009 da den britiske filmregissøren Samantha begynte å date den da 18 år gamle skuespilleren Aaron i forbindelse med filmen «Nowhere Boy» - som han spilte i og hun regisserte. Folk dømte forholdet nord og ned, men de to har gjort alle ryktene til skamme. I dag er de gift og har døtrene Wylda Rae (6) og Romy Hero (4) sammen, i tillegg til at hun har døtrene Angelica (19) og Jessie Phoenix (11) fra ekteskapet med gallerieier Jay Jopling (52). Samantha regisserte også den mye omdiskuterte filmen «Fifty Shades of Grey», som hadde premiere i fjor, men har trukket seg fra film nummer to som spilles inn i disse dager.

I et intervju med magasinet The Times, ifølge Daily Mail, har Aaron tidligere uttalt at han ikke merker noe til aldersforskjellen:

- Jeg tenker ikke over det, vi flyter automatisk sammen på en måte.. folk som kjenner meg kaller meg Benjamin Button - de hevder at jeg har en gammel sjel og hun har en ung sjel. 

6. Shakira (39) og Gerard Piqué (29)
10 ÅRS FORSKJELL: Den spanske fotballspilleren møtte den colombianske skjønnheten Shakira i forbindelse med musikkvideoinnspillingen av VM-låten «Waka Waka (This Time for Africa)» i 2010. Amors piler skjøt fart, og de to ble raskt et par. De har sønnene Milan (3) og Sasha (1) sammen. Da hun bekreftet forholdet på sosiale medier i 2011 skrev hun: «Jeg presenterer herved mitt solskinn for dere!» til et bilde av Barcelona-spilleren.

7. Jennifer Lopez (46) og Casper Smart (29)
17 ÅRS FORSKJELL: Etter at Jennifer Lopez og ektemannen Marc Anthony (47) skilte lag i 2014 fant skjønnheten fra The Bronx lykken med den 17 år yngre backup-danseren Casper Smart. De har gjort det slutt ved et par anledninger, men har raskt funnet tilbake til hverandre - og danseren er også tatt inn i varmen av Jennifer og Marcs tvillingbarn Maximilian og Emme (8)

Ifølge den amerikanske kjendisbloggeren Perez Hilton har Lopez tidligere åpnet opp om aldersforskjellen i et TV-intervju:

- Det er vanskelig for meg å tenke på alderen min. Jeg føler ikke noen forskjell fra da jeg startet karrieren. Jeg føler meg ung til sinns og ved god helse. Det er ikke før noen andre påpeker det at jeg faktisk begynner å tenke over det. 

- Jeg tenker jo alltid på hva som er riktig og galt, og alt det der.. Men samtidig, vi er bare to mennesker som har like interesser og som elsker det samme. Vi kommer rett og slett bare veldig godt overens.

8. Kris Jenner (60) og Corey Gamble (35)
25 ÅRS FORSKJELL: At kjæresten Corey er like gammel som datteren Kim Kardashian bryr ikke reality-mamma Kris Jenner seg noe om. Etter at hun og ektemannen Bruce Jenner (nå Caitlyn Jenner) skilte lag i 2013 fant Kris lykken med Atlanta-mannen Corey (som jobber for Justin Biebers manager Scooter Braun) på tampen av 2014. Han er blitt tatt godt imot av hele familien Kardashian/Jenner.

9. Kylie Minogue (48) og Joshua Sasse (28):
20 ÅRS FORSKJELL: Den australske popstjernen har ved flere anledninger falt for yngre menn, og har både Andrés Velencoso (38) og forloveden Joshua på kjæreste-listen (men det skal forøvrig sies at hun var kjæreste med den to år eldre, franske skuespilleren Olivier Martinez (50) fra 2002 til 2007). Nå er hun altså forlovet med den 20 år yngre britiske skuespilleren Joshua Sasse, og 20. februar i år annonserte turtelduene den gledelige begivenheten med en god, gammeldags annonse under «kommende bryllup»-siden i den britiske avisen The Daily Telegraph.

10. Allison Janney (56) og Philip Joncas (36)
20 ÅRS FORSKJELL: «Masters of Sex»-stjernen Allison har hverken barn eller tidligere vært gift, men det betyr ikke at hun ikke er lykkelig av den grunn! Hun har nemlig funnet kjærligheten med den 20 år yngre film-produksjonskoordinatoren Philip Joncas. De har vært sammen siden 2015, men har ingen planer om giftemål:

- Jeg tror ikke på den greia der, sa hun til E!Online i januar i år.

Men disse forholdene varte ikke livet ut...


Til tross for at det er mange av Hollywood-parene som beviser at alder kun er et tall finnes det også de (hvor hun har vært flere år eldre enn sin partner) som har gått fra hverandre

GIKK HVERT TIL SITT: Sandra Bullock, Demi Moore og Susan Sarandon falt for de yngre kjekkasene Ryan Gosling, Ashton Kutcher og Jonathan Bricklin - men forholdene brast. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVERT TIL SITT: Sandra Bullock, Demi Moore og Susan Sarandon falt for de yngre kjekkasene Ryan Gosling, Ashton Kutcher og Jonathan Bricklin - men forholdene brast. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sandra Bullock (51) og Ryan Gosling (35), Madonna (57) og Timor Steffens (28), Halle Berry (49) og Gabriel Aubry (39), Demi Moore (53) og Ashton Kutcher (38), Robin Wright (50) og Ben Foster (35), Mariah Carey (46) og Nick Cannon (35) og Susan Sarandon (68) og Jonathan Bricklin (38) er blant dem der kjærligheten brast.

Slik holder du liv i forholdet

Cecilie Kjensli er sexinspirator og fast sexspaltist på KK.no, og hun har tidligere kommet med tips for å holde liv i forholdet dersom du er sammen med en yngre mann:

  • Vær stolt og ikke flau over din ungdommelige kjæreste. Han holder jo alderdommen unna!
     
  • Felles interesser er en nødvendighet. Det kommer en dag hvor sengeaktivitetene ikke er nok, og da er det godt å ha noe å snakke om.
     
  • Behold stilen og vær som du er. Det var faktisk det han falt for da dere traff hverandre, så ikke å overdriv for å virke yngre, men hold deg i god form.
     
  • Erfaring er sexy! Ikke glem at du har en stor fordel framfor de yngre konkurrentene: Du er de unge mennenes våte drøm.

Media har bidratt til positiv utvikling

Ulla Aasland er sexolog og sexologisk rådgiver, og hun har tidligere fortalt til KK.no at man tidligere så litt ned på såkalte «cougars» - eldre kvinner som faller for yngre menn - men at dette de siste årene er blitt mer akseptabelt:

- Media med berømte damer som Madonna og Demi Moore, og tv-serier som «Sex and the City» og «Cougar Town», har bidratt i en positiv retning med tanke på synliggjøring og aksept av forhold hvor kvinnen er eldre enn mannen, sier hun.

Aasland forklarer at man før anså kvinnens rolle i samfunnet som avhengig av mannen. Kvinnen ble ansett som uten seksuelle tanker og følelser, kun som en som ivaretar familie og reproduksjon.

- Mannen ble ansett som en overordnet av familien og økonomien. Dagens kvinner har valg, er sterke, selvstendige og trenger ikke være avhengig av andre for å klare seg i samfunnet. Dette bidrar til at de også velger hvilke menn de selv ønsker, uavhengig om han er yngre enn henne. LES OGSÅ: Så mye har aldersforskjellen å si

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer