Sharon Stone

Hollywood-kvinnene som falt for MYE yngre menn

Kylie Minogue, Kris Jenner, Kate Moss: - Dagens kvinner har valg, er sterke, selvstendige og trenger ikke være avhengig av andre, sier eksperten om trenden.

Publisert
Sist oppdatert

At godt voksne menn finner seg yngre kvinner er liksom blitt en kjensgjerning i samfunnet - men det er ikke bare mannfolkene som kan ha det moro med de som er flere år yngre enn dem selv. Vi har sett flere gode eksempler på modne kvinner som faller for unge kjekkaser, og spesielt blant Hollywood-eliten er parene mange!

Se bare her:

1. Kate Moss (42) og greve Nikolai von Bismarck (28)14 ÅRS FORSKJELL: Etter at den britiske supermodellen skilte lag med ektemannen Jamie Hince (47) i fjor sommer fant hun raskt lykken med den fjorten år yngre greven Nikolai von Bismarck. Som navnet tilsier er han tippoldebarnet til den tyske statsmannen Otto von Bismarck (1815 - 1898) - mannen som i 1862 ble utnevnt til statminister og utenriksminister i kongeriket Preussen av kong Vilhelm I av Tyskland (1797 - 1888) i 1862. Nikolai er en selvlært fotograf, og som 16-åring jobbet han tett med motefotograf Mario Testino. Han skal visstnok også ha datet prinsesse Beatrice (27) av York.

2. Cheryl Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (22)10 ÅRS FORSKJELL: Den britiske popstjernen Cheryl falt i februar i år for det britiske One Direction-medlemmet Liam, og unggutten bekreftet romansen i mars da han la ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram. Han delte også en søt kjærlighetserklæring på den internasjonale kvinnedagen 8. mars. Den kan du se her. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer