Brad Pitt

Hollywood-parene viste kjærligheten på rød løper

Men flere store kjendiser valgte å droppe Oscar-festen.

Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for ekte Hollywood-glamour da den tradisjonsrike Oscar-utdelingen ble avholdt for 88. gang i Los Angeles.

De som fikk med seg live at Leonardo DiCaprio (41) vant sin aller første Oscar-statuett, og at den svenske Hollywood-yndlingen Alicia Vikander (27) ble hyllet for sin rolletolkning av den danske kunstneren Gerda Wegener i «The Danish Girl», var storheter som Kate Winslet (40), Sofia Vergara (43), Tom Hardy (38), Jennifer Garner (43) og Naomi Watts (47).

FORELSKET: Chrissy Teigen, John Legend, Liberty Ross,  Jimmy Lovine, Justin Timberlake og Jessica Biel kastet alle glans over Oscar-festen, og etterfesten natt til mandag norsk tid. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Chrissy Teigen, John Legend, Liberty Ross, Jimmy Lovine, Justin Timberlake og Jessica Biel kastet alle glans over Oscar-festen, og etterfesten natt til mandag norsk tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men som du kanskje har lagt merke til var det flere av de største Hollywood-parene som glimret med sitt fravær. Både Brad Pitt (52) og kona Angelina Jolie (40), George Clooney (54) og kona Amal Alamuddin (38), Ryan Gosling (35) og samboer Eva Mendes (41), Jennifer Aniston (46) og ektemannen Justin Theroux (44), Will Smith (47) og kona Jada Pinkett-Smith (44), Sofia Vergaras ektemann Joe Manganiello (39) og Jennifer Garners eksmann Ben Affleck (43) hadde alle valgt å droppe festlighetene av ukjente årsaker. 

Mon tro om kjendisene har latt seg påvirke av Will Smith og kona Jada Pinkett-Smiths forslag om å boikotte årets Oscar-utdeling på grunn av «helhvite» nominasjoner. De skal ifølge Dagbladet nemlig ha reagert kraftig på at det kun er hvite som er nominert i hovedkategoriene. 

Tullet med Oscar-boikott

Den latinamerikanske «The Revenant»-regissøren Alejandro González Iñárritu (52), er nok det nærmeste man kommer den «ikke-helhvite» personen som ble nominert i en av hovedkategoriene. Meksikaneren stakk forøvrig av med Oscar-statuett for nettopp «The Revenant».

Det var riktignok den afroamerikanske komikeren Chris Rock (51) som var vertskap for festlighetene, og han hadde selvfølgelig gjort et poeng ut av konflikten i åpningstalen.

- Hadde det vært Oscar-juryen som hadde hyret inn vertskapet for festen, hadde i alle fall jeg aldri fått jobben. Les hele talen her.

KLAR TALE: Skuespiller og komiker Chris Rock gjorde et poeng ut av #OscarSoWhite-boikotten som har herjet siden Oscar-nominasjonene ble kjent tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: Skuespiller og komiker Chris Rock gjorde et poeng ut av #OscarSoWhite-boikotten som har herjet siden Oscar-nominasjonene ble kjent tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det skortet ikke på Hollywood-par på den røde løperen til tross for at flere hadde valgt å bli hjemme. Se stor bildeserie av parene øverst i saken!

Den som kanskje overrasket aller mest var den nygifte skuespilleren Liberty Ross (37), som kom i en hvit silkekjole hun hadde på seg under festlighetene da hun giftet seg med musikkmogulen Jimmy Iovine (62) i deres hjem i Malibu på selveste valentinesdagen. Liberty var gift med filmregissør Rupert Sanders (44) i 10 år, før han var utro med den 19 år yngre skuespilleren Kristen Stewart i 2012.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer