Hilary Duff:

Hollywood-stjernen ble brutalt drept da hun var høygravid – nå kommer filmen

Men offerets søster kaller prosjektet «smakløst».

KAPRET HOVEDROLLEN: «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff spiller et annet kjent fjes, Sharon Tate, i ny film. FOTO: Skjermdump
KAPRET HOVEDROLLEN: «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff spiller et annet kjent fjes, Sharon Tate, i ny film. FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Offentligheten ble først kjent med Hilary Duff da hun spilte den titulære karakteren i Disney-serien «Lizzie McGuire» og i den påfølgende filmen.For Hilary har overgangen fra barnestjerne til voksen skuespiller gått overraskende sømløst – overraskende fordi flere kjente fjes i hennes situasjon har slitt, både i perioder og mer eller mindre konstant, etter at dagene hos Disney tok slutt – og de siste årene har hun gjort suksess i serien «Younger».

Blondinen har også dukket opp i «Gossip Girl», «Law & Order: Special Victims Unit», og «Two and a Half Men».

Nå spiller hun for første gang på nesten ti år hovedrollen i en spillefilm; «The Hauting of Sharon Tate».Filmen har røtter i virkeligheten, og baserer seg på de bestialske drapene på Hollywood-stjernen Sharon Tate og fire venner begått av medlemmer av sekten til seriemorder Charles Manson. Sharon, som var skuespiller og gift med filmregissør Roman Polanski, var høygravid da drapene fant sted i 1969.Se den kontroversielle traileren under eller her:

Nå skal altså Hilary Duff blåse nytt liv i tragedien på lerretet – og det er det slett ikke alle som er fornøyd med.I februar i fjor avslørte nemlig Sharon Tates søster, Debra Tate, at ingen hadde kontaktet henne i forkant av innspillingen og at hun synes hele prosjektet er «smakløst».– Det spiller ingen rolle hvilke skuespillere det er snakk om. Det er bare smakløst. Det er forferdelig hvordan alle haster med å lage film på 50-årsjubileumet av den grusomme hendelsen, sa hun til People den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer