Drew Barrymore:

Hollywood-stjernen Drew Barrymore tok med datteren Frankie (3) på Edvard Munch-utstilling

Tobarnsmoren hylles for Instagram-innlegget.

DREW BARRYMORE: Hollywood-stjernen Drew Barrymore tok med seg yngstedatteren på Edvard Munch-utstilling i New York i desember. Foto: NTB Scanpix
DREW BARRYMORE: Hollywood-stjernen Drew Barrymore tok med seg yngstedatteren på Edvard Munch-utstilling i New York i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Drew Barrymore (42) er opptatt av å ta med døtrene Frankie (3) og Olive (5) på kulturelle begivenheter, og nylig var Drew og yngstedatteren Frankie på kunstustilling på The Metropolitan Museum of Art i New York.

Og det var ingen hvilken som helst utstilling mor og datter hadde gleden av å overvære, de sjekket nemlig ut «vår egen» Edvard Munch! Utstillingen, som blant annet utgjør en selvportretter, har fått tittelen Between the Clock and the Bed og til våren kommer den, ifølge Munchmuseet, til Oslo. Her hjemme har utstillingen fått tittelen Mellom klokken og sengen. Den har også vært oppført i San Francisco.

LES OGSÅ: Samboerparet pusset opp Edvard Munchs barndomshjem på Grünerløkka!

- Det er ikke alltid like lett å få barn til å glede seg over det å skulle gå på et museum

Drew Barrymore har delt et bilde på sin offisielle Instagram-konto av datteren som beskuer et av Munch-maleriene, og skriver til bildet at hun nyter at datteren finner glede i å være med på museum.

«Det er ikke alltid like lett å få barn til å sitte rolig på en restaurant uten et teknisk apparat i hånden, eller glede seg over det å skulle gå på et museum. Men dersom man bare holder ut, så vil etter hvert tiden sørge for at ting faller på plass. (...) Omsider sitter du ved lunsjbordet med barnet ditt som ikke løper rundt, eller som ikke gråter. De sitter, de tegner, og de følger programmet som små siviliserte skapninger. Og her har vi min datter som ser på et maleri! Det varte ikke veldig lenge før hun ville gå, men en god stund lekte vi «hva er ditt favorittmaleri»-leken og ting gikk rolig for seg. (...) Jeg er veldig stolt og glad», skriver hun til bildet.

I kommentarfeltet er det flere som hyller tobarnsmoren for innlegget, og for at hun bidrar til å overføre sunne verdier til sine to døtre.

En av de som har kommentert under bildet, med et emoji med hjerteøyne, er reality-stjernen Paris Hilton (36) - som jo har aner fra Kløfta utenfor Oslo. Mon tro om hun syntes det var ekstra stas at Drew og datteren Frankie var til stede nettopp på utstillingen av maleriene til den norske kunstneren Edvard Munch (1863–1944)? Det synes i alle fall vi!

Drew Barrymore har døtrene Olive og Frankie med eksmannen Will Kopelman (39), som hun var gift med i perioden 2012 til 2016. De to har valgt å beholde det gode vennskapet, til tross for skilsmissen.

Og det er kanskje ikke så rart at lille Frankie trives på kunstutstilling. Hennes far Will Kopelman jobber nemlig som kunstkonsulent, og det kan altså se ut til at han har overført interessen for kunst til datteren sin.

LES OGSÅ: Munch + Mieke Bal: - Man kan tolke det slik at mannen og kvinnen skal ha sex, men de ser ikke så veldig lykkelige eller lidenskapelige ut

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer