Jenna Dewan gravid:

Hollywood-stjernen Jenna Dewan venter sitt andre barn

- Vi er fra oss av lykke og kunne ikke vært mer glade for å utvide familien vår!

BLIR FORELDRE: Skuespillerparet Jenna Dewan og Steve Kazee venter sitt første barn sammen. Hun har en datter fra ekteskapet med skuespiller Channing Tatum. FOTO: Skjemdump Instagram
BLIR FORELDRE: Skuespillerparet Jenna Dewan og Steve Kazee venter sitt første barn sammen. Hun har en datter fra ekteskapet med skuespiller Channing Tatum. FOTO: Skjemdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2018 ble det kjent at stjerneparet Jenna Dewan (38) og Channing Tatum (39) hadde gått hvert til sitt etter nesten ni års ekteskap. Det tok ikke lang tid før Jenna fant lykken på ny - med sanger og skuespiller Steve Kazee (43).

Nå bekrefter paret at de er i lykkelige omstendigheter, og at de venter sitt første felles barn.

- Vi er fra oss av lykke og kunne ikke vært mer glade for å utvide familien vår! sier paret til det amerikanske magasinet People.

Jenna har datteren Everly (6) med eksmannen Channing Tatum.

Forholdet ble kjent høsten 2018, og da hadde paret «datet en stund». Det var ikke før i sommer at Jenna Dewan selv bekreftet forholdet, da hun la ut et bilde seg selv og kjæresten på Instagram.

- Vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene din kjærlighet

Steve Kazee har også brukt sosiale medier for å hylle kjærligheten - og delte et rørende innlegg til kjæresten på valentinesdagen.

(...) Jenna, jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene din kjærlighet, men jeg kommer alltid til å være takknemlig for at livene våre fant en måte å nå hverandre på (...)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer