Jenna Dewan gravid:

Hollywood-stjernen Jenna Dewan venter sitt andre barn

- Vi er fra oss av lykke og kunne ikke vært mer glade for å utvide familien vår!

BLIR FORELDRE: Skuespillerparet Jenna Dewan og Steve Kazee venter sitt første barn sammen. Hun har en datter fra ekteskapet med skuespiller Channing Tatum. FOTO: Skjemdump Instagram
BLIR FORELDRE: Skuespillerparet Jenna Dewan og Steve Kazee venter sitt første barn sammen. Hun har en datter fra ekteskapet med skuespiller Channing Tatum. FOTO: Skjemdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2018 ble det kjent at stjerneparet Jenna Dewan (38) og Channing Tatum (39) hadde gått hvert til sitt etter nesten ni års ekteskap. Det tok ikke lang tid før Jenna fant lykken på ny - med sanger og skuespiller Steve Kazee (43).

Nå bekrefter paret at de er i lykkelige omstendigheter, og at de venter sitt første felles barn.

- Vi er fra oss av lykke og kunne ikke vært mer glade for å utvide familien vår! sier paret til det amerikanske magasinet People.

FORELSKET: I sommer bekreftet Jenna Dewan at hun hadde funnet lykken igjen etter bruddet med Channing Tatum. Her er Jenna og Steve Kazee out and about i Los Angeles i sommer, med hennes datter Everly. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: I sommer bekreftet Jenna Dewan at hun hadde funnet lykken igjen etter bruddet med Channing Tatum. Her er Jenna og Steve Kazee out and about i Los Angeles i sommer, med hennes datter Everly. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Jenna har datteren Everly (6) med eksmannen Channing Tatum.

Forholdet ble kjent høsten 2018, og da hadde paret «datet en stund». Det var ikke før i sommer at Jenna Dewan selv bekreftet forholdet, da hun la ut et bilde seg selv og kjæresten på Instagram.

- Vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene din kjærlighet

Steve Kazee har også brukt sosiale medier for å hylle kjærligheten - og delte et rørende innlegg til kjæresten på valentinesdagen.

(...) Jenna, jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene din kjærlighet, men jeg kommer alltid til å være takknemlig for at livene våre fant en måte å nå hverandre på (...)

Jenna Dewan ble kjent da hun spilte i den romantiske danskefilmen Step Up i 2006 - og det var også her hun møtte sin fremtidige ektemann Channing Tatum. Hun er en habil danser, og har siden spilt i flere filmer hvor dans har vært i sentrum. I år er hun aktuell i de romantiske komediene The Wedding Year og Berlin, I Love You.

Steve Kazee har blant annet spilt i TV-serien The Walking Dead. I fjor hadde han en rolle i musikalen Pretty Woman: The Musical.

DEN GANG DA: Channing Tatum og Jenna Dewan forlovet seg på Hawaii i 2008, giftet seg i California i 2009, ble foreldre til datteren Everly våren 2013. Skilsmissen var et faktum i 2018. Her fra Oscar-utdelingen i 2013. FOTO: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Channing Tatum og Jenna Dewan forlovet seg på Hawaii i 2008, giftet seg i California i 2009, ble foreldre til datteren Everly våren 2013. Skilsmissen var et faktum i 2018. Her fra Oscar-utdelingen i 2013. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Channing Tatum, som nylig var i Norge, har på sin side funnet lykken med den britiske artisten Jessica Ellen «Jessie J» Cornish (31).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer