Lily Collins

Hollywood-stjernen la bryllupsreisen til Lofoten!

- To fly, ett tog og én bil tok oss hit, forteller den nygifte 32-åringen.

LILY COLLINS: Den 32 år gamle stjernen har gjort seg bemerket i Netflix-serien «Emily in Paris», men sin egen bryllupsreise la hun til vakre Lofoten i Norge. FOTO: NTB
LILY COLLINS: Den 32 år gamle stjernen har gjort seg bemerket i Netflix-serien «Emily in Paris», men sin egen bryllupsreise la hun til vakre Lofoten i Norge. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én måned etter at superstjernen Lily Collins (32) lovet evig troskap med den amerikanske filmregissøren Charlie McDowell (38) i en romantisk seremoni i Colorado i USA, reiste det nygifte paret på bryllupsreise.

Som en av verdens mest ettertraktede skuespillere, og ikke minst datter av den verdensberømte artisten Phil Collins (70), har 32-åringen Lily Collins gjort seg bemerket verden over - og har også mulighet til å reise hvor hun vil i verden.

Ren magi

Men Lily og ektemannen Charlie valgte å legge bryllupsreisen til Skandinavia, og etter en tur innom København og luksusrestauranten Noma, og siden Söta bror, med både bading og tretopp-overnatting på agendaen, gikk turen til Norge og vakre Lofoten.

Det nygifte paret var svært heldig med været, og har delt flere bilder og videoer på sine offisielle Instagram-kontoer. Ikledd solide fjellsko, varme boblejakker og antrekk i jordfarger gled de rett inn i de vakre omgivelsene.

Også det nygifte ekteparet er fra seg av begeistring over det majestetiske landskapet i nord:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer