Lily Collins

Hollywood-stjernen la bryllupsreisen til Lofoten!

- To fly, ett tog og én bil tok oss hit, forteller den nygifte 32-åringen.

LILY COLLINS: Den 32 år gamle stjernen har gjort seg bemerket i Netflix-serien «Emily in Paris», men sin egen bryllupsreise la hun til vakre Lofoten i Norge. FOTO: NTB
LILY COLLINS: Den 32 år gamle stjernen har gjort seg bemerket i Netflix-serien «Emily in Paris», men sin egen bryllupsreise la hun til vakre Lofoten i Norge. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én måned etter at superstjernen Lily Collins (32) lovet evig troskap med den amerikanske filmregissøren Charlie McDowell (38) i en romantisk seremoni i Colorado i USA, reiste det nygifte paret på bryllupsreise.

Som en av verdens mest ettertraktede skuespillere, og ikke minst datter av den verdensberømte artisten Phil Collins (70), har 32-åringen Lily Collins gjort seg bemerket verden over - og har også mulighet til å reise hvor hun vil i verden.

Ren magi

Men Lily og ektemannen Charlie valgte å legge bryllupsreisen til Skandinavia, og etter en tur innom København og luksusrestauranten Noma, og siden Söta bror, med både bading og tretopp-overnatting på agendaen, gikk turen til Norge og vakre Lofoten.

Det nygifte paret var svært heldig med været, og har delt flere bilder og videoer på sine offisielle Instagram-kontoer. Ikledd solide fjellsko, varme boblejakker og antrekk i jordfarger gled de rett inn i de vakre omgivelsene.

Også det nygifte ekteparet er fra seg av begeistring over det majestetiske landskapet i nord:

«Dette stedet er ren magi», skriver Lily Collins til et bilde av en regnbue over de særegne trehusene på bryggen ved Holmen Lofoten i Sørvågen.

FOTO: Skjermdump Instagram @lilyjcollins
FOTO: Skjermdump Instagram @lilyjcollins Vis mer

Og på Instastory deler hun flere positive adjektiver om Lofoten med følgerne sine:

«Magien vil ingen ende ta. takk for at du har gitt oss de mest fantastiske og spektakulære utsikter helt opp til det absolutt siste øyeblikket».

Ektemannen Charlie har på sin side lagt ut et vakkert bilde av sin vakre kone tatt fra Holmen hotell.

Lofoten har jo også vært et svært yndet reisemål for oss nordmenn, og nå spesielt de siste to korona-somrene vi har lagt bak oss - og i likhet med utallige nordmenn la også Lily og Charlie turen innom den populære restauranten Trevarefabrikken i Henningsvær.

32-åringen delte et bilde fra Trevarefabrikken på Instastory, og det er tydelig at hun satte pris på kunstverket av en kaffe hun fikk servert på den populære møteplassen for Lofoten-turister.

Ny sesong av populær TV-serie

Lily Collins er kanskje mest kjent for sin rolle i Netflix-serien Emily in Paris, som er laget av serieskaperen av Sex og singelliv, og fansen kunne nylig juble over at sesong 2 av Emily in Paris er rett rundt hjørnet.

Bare dager før hun selv la ut på bryllupsreisen sin delte hun den gledelige nyheten med fansen.

«(...) Jeg klarer nesten ikke å vente, og gleder meg til at dere skal få se alt som kommer. Dere har virkelig mye å glede dere til! Men til da, bisous, bisous! (som kan oversettes til «kyss, kyss» på norsk)».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer