Rebel Wilson:

Hollywood-stjernen setter fyr på nettet med nytt bilde

«Nesten ikke til å tro».

FORVANDLING: Rebel Wilson har endret livsstilen og hylles av sine fans. Dette bildet er fra i fjor. FOTO: NTB
FORVANDLING: Rebel Wilson har endret livsstilen og hylles av sine fans. Dette bildet er fra i fjor. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Rebel Wilson (41) ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden den gang har hun gjort stor suksess i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

Det siste året har den talentfulle skuespilleren også fått mye oppmerksomhet etter at hun la om livsstilen sin. I fjor sommer uttalte hun blant annet at 2020 var hennes helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

Og siden den gang har hun titt og ofte delt fra reisen mot målet med sine nesten ti millioner følgere på Instagram.

«Nesten ikke til å tro»

Denne uka fikk 41-åringen massiv respons da hun for første gang delte et bilde av seg selv i badedrakt, som også har gått sin seiersgang i utenlandske medier som People, Hello Magazine, Today og PageSix.

«Palm Beach-ing. Jeg tror jeg vil flytte til Florida nå», har hun skrevet som tekst til innlegget, som i skrivende stund har fått over 4400 kommentarer og 630 000 likerklikk.

Og det er ingen tvil om at fansen er imponert over den australske stjernens innsats. Kommentarfeltet er nemlig overfylt av ros.

«Wow, dette er så, så, så, så, så, så fantastisk. Du fortjener å være sinnssykt stolt over dedikasjonen din», skryter en bruker.

«Denne forvandlingen er nesten ikke til å tro. Du vet virkelig ikke hvor tøft dette er før du har prøvd å gå gjennom det selv. Fantastisk Rebel. Fortsett å inspirere», deler enda en.

«Wow, jeg har fulgt deg gjennom vektnedgangen og det virker som om du har tatt av deg kilo på hvert eneste bilde. Du har naturligvis jobbet skikkelig, skikkelig hardt, men du får det til å se så enkelt ut. All heder til deg. Jeg er målløs», forteller en annen fan.

Gikk ned 27 kilo

Wilson har som nevnt delt rikelig fra reisen - eller «vist seg frem uten et fnugg av skam» på Instagram, som hun selv har uttalt, ifølge People.

- Jeg gikk ned 27 kilo i fjor og jeg føler meg fantastisk, avslørte hun til Pooch Perfect i februar.

Tidligere i år fortalte imidlertid 41-åringen til People at vektnedgangen ikke handlet om spesifikke tall.

- Målet mitt har aldri vært å bli tynn. Jeg fokuserer ikke så mye på tallene. Jeg ser fremdeles ut som meg selv. Jeg elsker å være formfull og jeg er fremdeles veldig formfull, men i en sunnere versjon. Det var målet mitt, delte hun og fortsatte:

- Jeg prøver å oppmuntre folk til å bli den sunneste utgaven av seg selv. Det betyr ikke nødvendigvis å bli mindre i størrelse. Det betyr bare å ikke ta usunne valg. Jeg liker å tro at jeg ser bra ut i alle størrelser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer