Netflix

Hollywoodstjerner hyller norske Lilyhammer : - Det er min favoritt på Netflix

- Jeg elsker at de snakker norsk, det er så vakkert! sier «Marco Polo»-stjernen Lorentzo Richelmy (26) til KK.no.

ELSKER NORGE OG LILLYHAMMER: KK.no er i Paris i forbindelse med Netflix' nye tv-lanseringer. Her møtte vi blant annet skuespillerne Kate Mulgrew, Lea Delaria og Charlie Cox. Foto: Netflix
ELSKER NORGE OG LILLYHAMMER: KK.no er i Paris i forbindelse med Netflix' nye tv-lanseringer. Her møtte vi blant annet skuespillerne Kate Mulgrew, Lea Delaria og Charlie Cox. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager har streaming-giganten Netflix invitert flere hundre journalister til Paris for å introdusere nye serier, promotere «up and coming» sesonger av kjente og kjære serier vi allerede har kastet oss over, og ikke minst la stjernene i noen nøye utvalgte serier komme til orde. 

LILYHAMMER-FANS: Den norske tv-serien Lilyhammer har blitt verdensberømt.  Foto: NRK/Netflix
LILYHAMMER-FANS: Den norske tv-serien Lilyhammer har blitt verdensberømt. Foto: NRK/Netflix Vis mer

Kate «Red» Mulgrew (60) og Lea «Big Boo» DeLaria (57) fra den populære fengselsserien «Orange is The New Black» og den italienske kjekkasen Lorenzo Richelmy (26) fra «Marco Polo» var noen av dem.

KK.nos utsendte klarte ikke å dy seg, og måtte høre med Hollywood-stjernene om de hadde fått med seg den norske suksess-serien «Lilyhammer» som Netflix, ifølge E24, for to år siden kjøpte rettighetene til - for svimlende 96 millioner kroner. Og dét hadde de!

- Åh, ja! Jeg må trekke tilbake det jeg sa om at «Narcos» er min favoritt-serie fra Netflix, det er det nemlig «Lilyhammer» som er. Jeg elsker at de snakker norsk, det er så vakkert! fortalte Lorenzo engasjert fra scenen.

ELSKER NORGE: Lea «Big Boo» DeLaria (57) (tv) og Kate «Red» Mulgrew (60) fra den populære fengselsserien «Orange is The New Black» sier til KK.no at de elsker Norge.  Foto: Netflix
ELSKER NORGE: Lea «Big Boo» DeLaria (57) (tv) og Kate «Red» Mulgrew (60) fra den populære fengselsserien «Orange is The New Black» sier til KK.no at de elsker Norge. Foto: Netflix Vis mer

Også Kate Mulgrew og Lea DeLaria har brukt fritiden til å se på den norske serien om mafiabossen Frank Tagliano (spilt av «The Sopranos»-legenden Steven Van Zandt) som flyttes til Norge via FBIs vitnebeskyttelsesprogram.

- Vi elsker Norge, det er virkelig vakkert der!

Lorenzos «Marco Polo»-kollega Michelle Yeoh (53) kunne avsløre at hun faktisk har bodd en stund i Norge:

- For noen år siden bodde jeg i Longyearbyen og der var det superkaldt, men utrolig vakkert!

Ingen tvil om at «Lilyhammer» setter Norge på kartet der altså!

MARCO POLO-STJERNER: Fra venstre: Lorenzo Richelmy, Michelle Yeoh, Tituss Burgess Foto: Netflix
MARCO POLO-STJERNER: Fra venstre: Lorenzo Richelmy, Michelle Yeoh, Tituss Burgess Foto: Netflix Vis mer

Sesong 2 av «Marco Polo» har premiere i løpet av året, mens sesong 4 av «Orange is The New Black» har premiere 17. juni.

Alle utgiftene i forbindelse med denne turen er sponset av Netflix.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer