«Honey Boo Boo»:

«Honey Boo Boo» ble verdenskjent over natta - dette gjør hun i dag

- Se på meg nå!

HONEY BOO BOO: Alana «Honey Boo Boo» Thompson var en kjent barnestjerne, så forsvant hun fra rampelyset. FOTO: NTB
HONEY BOO BOO: Alana «Honey Boo Boo» Thompson var en kjent barnestjerne, så forsvant hun fra rampelyset. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I flere år har Alana «Honey Boo Boo» Thompson (16) vært borte fra rampelyset, etter at hun og familien ble kjent gjennom realityserien «Toddlers & Tiaras» og sitt eget realityprogram «Here Comes Honey Boo Boo» tilbake i 2012.

I «Here Comes Honey Boo Boo» fulgte vi familien Thompson bestående av moren June «Mama June» Shannon, Alana «Honey Boo Boo» Thompson, Anna «Chickadee» Shannon Cardwell, Lauryn «Pumpkin» Shannon og faren Mike «Sugar Bear» Thompson.

Men i 2014, etter fire sesonger, ble programmet lagt ned - og det gode familielivet viste seg å bare være en fasade. Familien har vært gjennom en rekke kriser de siste årene, som blant annet narkotikabesittelse, utroskap og grove anklagelser, ifølge Se og Hør.

- En drøm som går i oppfyllelse

Alana Thompson var en av USAs største barnestjerner for 10 år siden. I 2019 flyttet Alana ut fra moren June, etter hun ble arrestert for narkotikabesittelse. Siden har hun bodd hos storesøsteren Lauryn Shannon.

I et intervju med Teen Vogue snakket hun tidligere i år åpent om livet sitt utenfor rampelyset og det kompliserte familiebildet som har vært gjenstand tabloide overskrifter siden hun var ung. Nå, i en alder av 16 år, vil hun riste av seg «Honey Boo Boo»-karakteren hun er blitt kjent for, og fokusere på utdanning for å bli barnesykepleier.

- Jeg er stolt av meg selv for hvor langt jeg har kommet, sier hun til magasinet og legger til:

- Jeg må si at jeg liker denne Alana bedre, enn den yngre Alana.

På Instagram viser hun bildene fra Vogue og legger til:

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle pryde Teen Vogue, men se på meg nå!

Se de råflotte bildene fra Teen Vogue i bildekarusellen nedenfor!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer