Erling Braut Haaland

Hør Haaland rappe i monsterhiten

Artistdebuten hans har over ti millioner avspillinger.

ERLING BRAUT HAALAND: Stemningen sto i taket da Manchester City slo Chelsea, og dermed vant Premier League. Og toppscorer Haaland var en av dem som jublet høyest. Men nordmannen har flere ben å stå på, også musikalske. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB
ERLING BRAUT HAALAND: Stemningen sto i taket da Manchester City slo Chelsea, og dermed vant Premier League. Og toppscorer Haaland var en av dem som jublet høyest. Men nordmannen har flere ben å stå på, også musikalske. FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB Vis mer
Publisert

Da Manchester City tok sin tredje strake ligaseier i 2023, poserte den norske toppscoreren og superstjerna Erling Braut Haaland (22) med Premier League-pokalen, omgitt av familien og kjæresten Isabel Haugseng Johansen.

Med medalje rundt halsen fortalte Haaland til Viaplay hva familien har betydd for ham på vei mot toppen:

– Selvfølgelig alt. Uten dem hadde det ikke vært mulig å vinne og prestere som jeg har gjort i dag. Hvis jeg skal gi et råd til folk, så gjelder det å ha gode folk rundt seg. Det har jeg, sa Haaland til kanalen.

HURRA: Stemningen sto til himmels da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023. her er Erling Braut Haaland omgitt av familien, og kjæresten (nummer to fra H). FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB
HURRA: Stemningen sto til himmels da Manchester City slo Chelsea på Etihad Stadium i 2023. her er Erling Braut Haaland omgitt av familien, og kjæresten (nummer to fra H). FOTO: REUTERS/Carl Recine/NTB Vis mer

Haaland rapper

Men fotballbanen er ikke den eneste arenaen Haaland har hevdet seg på. Riktignok begynte han tidlig med fotball i hjemklubben Bryne, og viste seg tidlig som et stort talent, og har spilt både håndball og golf, og drevet med friidrett.

Men det har også blitt plass til å dyrke andre aktiviteter mellom slagene.

Som i 2016, da 16 år gamle Erling utforsket sitt musikalske talent. Sammen med kameratene Erik Botnheim og Erik Tobias Sandberg spilte han nemlig inn en musikkvideoen, der han selv rapper på refrenget.

I skrivende stund har videoen med den sangglade fotballstjerna over ti millioner avspillinger, og er blitt en monsterhit verden over blant Haaland-fans.

Hør Erling Braut Haaland rappe her:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer