Leonardo Dicaprio

HOT LIST: 4 ting å diskutere med venninnegjengen i helgen

Her har du denne ukens «snakkiser»!

DAVID BOWIES BORTGANG, FRIENDS-GJENFORENING OG EVIG-UNGE BRAD PITT: Er bare noen av snakkisene fra uka som gikk.  Foto: NTB Scanpix
DAVID BOWIES BORTGANG, FRIENDS-GJENFORENING OG EVIG-UNGE BRAD PITT: Er bare noen av snakkisene fra uka som gikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no elsker helgen, fordi det betyr lystig lag og hygge med både nye og gamle bekjentskaper. Sjekk ut forrige ukes HOT LIST!

Men som du vet er det ikke alltid at samtalen går like lett. Noen ganger mangler kjemien mellom deg og samtalepartner, mens man andre ganger rett og slett ikke kommer på noe å snakke om. 

Hadde man i det minste bare husket noe gøy og interessant fra ukens nyhetsbilde-  da hadde man kanskje blitt reddet ut av den noe kleine situasjonen! LES OGSÅ: Spørsmålene som reddet forholdet

Men frykt ikke! Vi har samlet noen av ukens største «snakkiser» - som du står fritt til å bruke under den sosiale helgekosen:

1. LEO + GAGA-GATE 

Ok, uken startet fantastisk med Golden Globe-nyheter fra Los Angeles. Kjolene, talene, parene - akk, som vi elsker prisutdelinger! Men denne gangen var det faktisk noe som skjedde blant publikum som vi husker aller best. At favoritten vår Leonardo DiCaprio (41) er en god skuespiller vet vi jo alle - men da Lady Gaga (29) skulle opp for å hente prisen for beste kvinnelige birolle (for sin rolletolkning i «America Horror Story: Hotel»), klarte ikke DiCaprio å legge skjul på hva han syntes om Gagas «lille sorte», og ansiktsuttrykket hans er priceless! Se det her. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer