Meghan og Harry

Høydepunktene fra Meghan og Harrys liv som kongelige

En royal æra er over. Se video!

ET FARVEL: Nå er ikke lenger Harry og Meghan å regne som offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

31. mars 2020 går inn i historien som en spesiell merkedag - det var nemlig aller siste gang hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) hadde en offentlig rolle i den britiske kongefamilien.

Tidligere i år bestemte de seg for å gå utradisjonelle veier, og melde seg ut av medlemmer i det britiske kongehus. De ønsker ikke lenger å representere kongefamilien, men heller rette fokus på saker som opptar dem - som blant annet mental helse blant barn og ungdom, kvinnekampen og fokus på idrett blant funksjonsnedsatte.

Meghan Markle kom inn som en vind i det britiske kongehuset sommeren 2016, da hun ble satt opp på en blind date med den britiske prinsen. Noen har spekulert i om de møttes allerede den samme våren, mens han var i Canada i forbindelse med Invictus Games - som han er høy beskytter for - og hun spilte inn serien Suits.

Har fått frem det beste i prins Harry

Forholdet ble ikke offentlig kjent før høsten samme år - og allerede da skrev vi saken Her er alt du trenger å vite om den (angivelige) nye dama til prins Harry!

Lite visste vi den gang, at hun faktisk kom til å gifte seg med prins Harry i mai 2018, føde hans sønn Archie Harrison Mountbatten-Windsor i mai 2019 og vinteren 2020 bidra til at prins Charles (71) og avdøde prinsesse Dianas yngste sønn forlot den britiske kongefamilien.

De fire årene Meghan har vært en del av prins Harrys liv, har bestått av utallige høydepunkter - som har smeltet våre hjerte.

For det er ikke til å stikke under stol at den tre år eldre amerikanske skuespilleren, har fått frem det beste i Harry. Forholdet virker genuint, og paret har aldri lagt skjul på sine følelser overfor hverandre - heller ikke når det har bidratt til at de har gått utenfor royal etikette.

Det er tydelig at de to er veldig forelsket i hverandre, og at de samtidig ønsker å leve et samliv utenfor en kongelig arena, der tradisjonsrike regler og kongelig etikette setter en stopper for hvordan de egentlig ønsker å leve livene sine.

De er blitt kalt bortskjemte tenåringer og egoister, nå som de har valgt å forlate kongehuset og gå sine egne veier - men sannheten er vel heller den at vi heldigvis lever i en verden der man har lov til å gjøre det man synes er viktigst og best for seg selv og sine nærmeste - så lenge det ikke er til skade og sjenanse for andre.

Bærer friskt i minne at moren ble drept etter paparazzijakt

Og for prins Harry - eller Harry som han nå vil bli kalt - er det kanskje heller ikke så rart at han ønsker å trekke seg unna offentligheten, ettersom han fremdeles bærer friskt i minne at hans mor prinsesse Diana omkom i den fatale bilulykken i Paris i 1997 - etter å ha blitt jaktet på av paparazzifotografer.

Han har i flere sammenhenger gitt uttrykk for at han er redd for at noe lignende skal skje med kona Meghan - som det de siste fire årene har vært en enorm medieinteresse rundt.

Vi ønsker Meghan, Harry og lille Archie alt godt på livets vei - og håper vi likevel får se noen selvvalgte glimt fra livet i Los Angeles!

I videoen øverst i saken kan du se våre favoritthøydepunkter fra Meghan og Harrys liv som kongelige.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer