Prinsesse Victoria

Høygravide kronprinsesse Victoria strålte i Hennes & Mauritz-kjole

- Hun oser glamorøs mammamote!

KRONPRINSESSE VICTORIA: Etter planen skal svenske kronprinsesse Victoria føde neste måned. Disse bildene er tatt i Stockholm denne uken. Gud, som hun stråler! Foto: NTB Scanpix
KRONPRINSESSE VICTORIA: Etter planen skal svenske kronprinsesse Victoria føde neste måned. Disse bildene er tatt i Stockholm denne uken. Gud, som hun stråler! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Victoria av Sverige føder om få uker sitt andre barn, men den mørke skjønnheten hviler ikke på laurbærene av den grunn! Den flotte 38-åringen fortsetter å representere kongehuset på den gode måten hun alltid har gjort, og onsdag kveld sto prinsessen på scenen i Stockholm Rådhus i forbindelse med prisutdelingen av den svenske kleskjeden H&Ms bærekraftpris Global Change Award.

På vinnerlisten sto innovasjonsteam fra Finland, USA, Estland, Italia og Nederland. «Verden står overfor ekstreme miljø- og klimautfordringer. For oss er det et privilegium å være partner i Global Change Award, og på den måten støtte en mer bærekraftig fremtid. Vi ser frem til å starte innovasjonsakselleratoren og bli bedre kjent med de fem vinnerne», sa Lisa Ericsson, leder for KTH Innovation i en pressemelding som ble publisert torsdag formiddag.

Det var en svært opplagt prinsesse som delte ut en av prisene, og som seg hør og bør var hun ikledd en kjole fra Hennes & Mauritz' Conscious Collection. Den marineblå blondekreasjonen var perfekt til Victorias gravidkropp, og også over dammen har prisutdelingen og ikke minst antrekket vekket oppsikt. HelloMagazine skriver:

«Hun fortsetter å ose glamorøs mammamote! Prinsessen var i svært godt humør og hilste på flere av gjestene før hun fant plassen sin».

GOD STEMNING: Kronprinsesse Victoria var i svært godt humør da hun sto på scenen i Stockholm Rådhus onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Kronprinsesse Victoria var i svært godt humør da hun sto på scenen i Stockholm Rådhus onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stråler i lekre gallakjoler

For ja, det er ikke første gang dronning Silvia (72) og kong Carl Gustav (69) av Sveriges eldste datter har fått skryt for sin kledelige måte å kle seg på under svangerskapet. Under graviditeten har både Nobelmiddag, representasjonsmiddager og andre offisielle oppdrag stått på agendaen, og kronprinsessen har vist seg i den ene lekre kjolen etter den andre. 

Se stor bildeserie under!:

Fra før er kronprinsesse Victoria og hennes ektemann prins Daniel (42) foreldre til prinsesse Estelle (3), og prinsessen har tidligere uttalt at det er noe helt annet enn en lillebror eller lillesøster treåringen drømmen om å få inn i familien:

- Hun ønsker seg egentlig et hamster! sa kronprinsessen lattermildt til Aftonbladet i november.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer